Κόλλησε τα γεννητικά όργανα της συζύγου με κόλλα στιγμής για να μην τον απατήσει

Κόλλησε τα γεννητικά όργανα της συζύγου με κόλλα στιγμής για να μην τον απατήσει

Είχε υποψίες ότι κάθε φορά που έφευγε για επαγγελματικό ταξίδι, βρισκόταν με άλλους άνδρες

Ένας Κενυάτης επιχειρηματίας κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία και σοβαρές σωματικές βλάβες, αφού κόλλησε με κόλλα στιγμής (Super Glue) τα γεννητικά όργανα της συζύγου του, για να μην τον απατήσει, όσο αυτός θα έλειπε σε επαγγλματικό ταξίδι.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Zambian Observer, την οποία επικαλείται η Daily Mail, ο 36χρονος Dennis Mumo, υποστήριξε μετά τη σύλληψή του στους αστυνομικούς, ότι ανακάλυψε, πως η σύζυγός του έστελνε μηνύματα σε τουλάχιστον τέσσερις άνδρες μέσω των social media, συμπεριλαμβανομένων και γυμνών φωτογραφιών της. Είπε ακόμη, ότι από τότε που ξεκίνησε τα ταξίδια για δουλειές, η σύζυγός του κανονίζει συναντήσεις με άλλους άνδρες.

Πριν από το τελευταίο του επαγγελματικό ταξίδι στη Ρουάντα, ο Mumo κατηγορείται, ότι κόλλησε με κόλλα στιγμής τα γεννητικά όργανα της συζύγου του, με αποτέλεσμα αυτή να υποφέρει από αφόρητους πόνους και να χρειαστεί ιατρική φροντίδα. Όταν συνελήφθη, ο 36χρονος ομολόγησε την πράξη του και είπε στους αστυνομικούς, ότι το έκανε, για να σώσει τον γάμο του.

Παρακαλούμε περιμένετε ...