Σε κλινική εμφύτευσης μαλλιών ο πρίγκιπας Χάρι

Σε κλινική εμφύτευσης μαλλιών ο πρίγκιπας Χάρι

Σύμφωνα με την Sun αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης

Μία από τις πιο γνωστές κλινικές εμφύτευσης μαλλιών του Λονδίνου επισκέφθηκε πριν από λίγο καιρό ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun.

Ο 35χρονος πρίγκιπας, όπως και ο αδερφός του Ουίλιαμ, αντιμετωπίζει έντονο πρόβλημα τριχόπτωσης, με αποτέλεσμα να επισκεφθεί την Philip Kingsley Trichological Clinic, προκειμένου να αντιμετωπίσει αυτό το θέμα. Όπως αποκαλύπτει η Sun, οι επισκέψεις του πρίγκιπα πύκνωσαν, από τότε που παντρεύτηκε τη Μέγκαν.

Η πατρότητα, το Megxit και τα προβλήματα με τη βασίλισσα πιθανότατα έδρασαν επιβαρυντικά στο «πρόβλημα» του Χάρι, όπως αναφέρει το δημοσίευμα, ενώ συμπληρώνει, ότι και η Μέγκαν έχει επισκεφθεί την ίδια κλινική. Ο πρίγκιπας Χάρι πρόσφατα ομολόγησε, ότι εδω και 7 χρόνια κάνει θεραπεία, για να αντιμετωπίσει την απώλεια της μητέρας του, πριγκίπισσα Νταϊάνα.

Ο Χάρι μίλησε δημόσια για την ψυχική υγεία και για το γεγονός ότι κάνει θεραπεία τα τελευταία χρόνια, για να ξεπεράσει την τραυματική εμπειρία της ξαφνικής απώλειας της μητέρας του. Μίλησε για το πόσο τον επηρέασαν στη ζωή του όσα συνέβησαν στην παιδική του ηλικία και για το ότι μιλάει ανοιχτά σε ειδικό στην ψυχική υγεία.

Επίσης, σχολίασε και το Megxit, λέγοντας ότι ήταν πολύ δύσκολο για εκείνον και την Μέγκαν, αλλά ότι δεν μετανιώνει για την απόφαση να απομακρυνθούν, γιατί θέλει να προστατέψει την οικογένειά του. Δεν θέλει η Μέγκαν και ο γιος τους Άρτσι να περάσουν, ότι πέρασε εκείνος ως παιδί.