Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα εννέα θύματα της συντριβής -Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο πριν τη συντριβή

Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα εννέα θύματα της συντριβής -Το ανατριχιαστικό ηχητικό ντοκουμέντο πριν τη συντριβή

Νεκρά και τρία παιδιά, ανάμεσά τους και η 13χρονη κόρη του σούπερ σταρ του ΝΒΑ

Ταυτοποιήθηκαν και τα εννέα άτομα που επέβαιναν στο ελικόπτερο του Κόμπι Μπράιαντ, το οποίο συνετρίβη στην περιοχή Καλαμπάσας της Καλιφόρνιας.

Εκτός από τον Mamba και την 13χρονη κόρη του Τζιάνα ή Τζίτζι νεκρός είναι και ο πιλότος, Άρα Ζομπάγιαν, που για 15 λεπτά έκανε κύκλους με το ελικόπτερο, έχοντας χάσει τον προσανατολισμό του εξαιτίας της πυκνής ομίχλης.

Νεκρές είναι επίσης η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα. Οι φίλοι τους κάνουν λόγο για πολύ ευαίσθητα άτομα, που νοιάζονταν για τους γύρω τους και πάντα χαμογελούσαν.

Επίσης ήταν και ο 56χρονος προπονητής μπέιζμπολ στο κολέγιο Orange Coast, John Altobelli, η κόρη του Alyssa και η σύζυγός του Keri, όπως είπε στο CNN ο αδερφός του προπονητή Tony Altobelli.

Μέσα στο ελικόπτερο ήταν επίσης και η βοηθός προπονητή μπάσκετ στο σχολείο Harbor Day Corona del Mar στην Καλιφόρνια, Christina Mauser, όπως ανέφερε η δήμαρχος της Κόστα Ρίκα Katrina Foley.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Rest In Peace to the most amazing Mother and sister. I love you Pay Pay and Mom RIP❤️❤️

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Riley Chester (@riley.chester) στις

Η συνομιλία του πιλότου με τον πύργο ελέγχου πριν τη συντριβή

Την επικοινωνία του πιλότου του μοιραίου ελικοπτέρου, που σκότωσε τον Κόμπι Μπράιαντ, την 13χρονη κόρη του και άλλα 7 άτομα, έδωσε στη δημοσιότητα το VASAviation.

Όπως αναφέρει το TMZ η ομίχλη ήταν τόσο πυκνή που είχαν απαγορευτεί ακόμα και οι πτήσεις των ελικοπτέρων της Αστυνομίας.

Οι ελεγκτές εναέριου χώρου είχαν προειδοποιήσει για τη χαμηλή ορατότητα στην περιοχή όπου έπεσε το ελικόπτερο, όπως αναφέρει το AP, το οποίο έκανε κύκλους για περίπου 15 λεπτά. Οι ελεγκτές είπαν στον πιλότο να αλλάξει διαδρομή, το ελικόπτερο ανέβηκε στα 2.000 πόδια, μετά έπεσε στα 1.400 και όταν προσέκρουσε στο έδαφος πετούσε με 184 χλμ.

Στο ηχητικό ντοκουμέντο εμφανίζεται ένας εκ των ελεγκτών να λέει στον χειριστή του ελικοπτέρου «πετάτε πολύ χαμηλά».