Φρίκη για γυναίκα που συνήλθε από το μεθύσι της την ώρα που την βίαζαν

Φρίκη για γυναίκα που συνήλθε από το μεθύσι της την ώρα που την βίαζαν

Ο δράστης έδωσε την δική του εκδοχή

Εφιαλτικές στιγμές έζησε μια γυναίκα η οποία συνήλθε από το μεθύσι της την ώρα που την βίαζαν.

Δράστης είναι ένας 32χρονος οδηγός της Uber ο οποίος και συνελήφθη στην Καλιφόρνια για τον βιασμό μιας πολύ μεθυσμένης πελάτισσας.

Ο 32χρονος Alonso Calle συνελήφθη την Κυριακή ως ύποπτος για βιασμό, μετά την καταγγελίας μιας γυναίκας πως είχε βγει για ποτό με φίλους πριν αποκοιμηθεί ή λιποθυμήσει μέσα στο αυτοκίνητο του Calle.

Η γυναίκα ξύπνησε και αντίκρισε τον Calle να την βιάζει. Ο 32χρονος παραδέχθηκε πως έκανε σεξ με τη γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητό του σε πάρκο της περιοχής Φοντάνα δίνοντας όμως την δική του εκδοχή. Όπως υποστήριξε η γυναίκα αναστατώθηκε και είπε κάτι περί σεξουαλικής επίθεσης πριν απαιτήσει να βγει από το όχημα, σύμφωνα με την αστυνομία.

Αργότερα εκείνος κάλεσε την Αστυνομία και είπε πως είχε κάνει σεξ συναινετικά με μια «πολύ μεθυσμένη» επιβάτιδα, η οποία μπορεί να υποστηρίξει πως βιάστηκε, προσθέτοντας πως εκείνη «του πρόσφερε σεξ».

Εκπρόσωπος της Uber δήλωσε στη New York Post πως ο 32χρονος οδηγός δεν συμπεριλαμβάνεται πλέον στην εφαρμογή της εταιρείας. «Αυτό που ανέφερε στην Αστυνομία είναι πολύ ανησυχητικό και δεν έχει θέσει στην κοινότητά μας» ανέφερε η ανακοίνωση, προσθέτοντας πως η εταιρεία συνεργάζεται με τις αρχές στην έρευνα που είναι σε εξέλιξη.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στοιχεία που στηρίζουν την εκδοχή του θύματος, σύμφωνα με το CBS Los Angeles.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, συνελήφθη και αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση.

Παρακαλούμε περιμένετε ...