Ξεβράστηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία

Ξεβράστηκαν ανθρώπινα οστά σε παραλία

Στο σημείο έσπευσε και ανθρωπολόγος

Ανθρώπινα, όπως φαίνεται οστά, ξεβράστηκαν σε δύο περιπτώσεις σε παραλία στην Κοινότητα Περβολιών στην Κύπρο με την Αστυνομία να εξετάζει τόσο τις περιπτώσεις εξαφανισμένων προσώπων όσο και ναυαγών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία στην πρώτη περίπτωση στις 27/12/19 κάτοικος Λάρνακας εντόπισε σε παραλία στα Περβόλια αριθμό οστών όπως αναφέρει το politis.com.cy.

Αμέσως κλήθηκε η Αστυνομία, μέλη της οποίας μετέβησαν στη σκηνή για εξετάσεις ενώ στη συνέχεια έσπευσε και ανθρωπολόγος προκειμένου να προβεί στις δικές του έρευνες.

Εκ πρώτης όψεως, σύμφωνα με την Αστυνομία, φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα οστά. Στη δεύτερη περίπτωση στις 5/1/2020 εντοπίστηκαν στην ίδια περιοχή στα Περβόλια και πάλι οστά.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας και ανθρωπολόγος για εξέταση των οστών και εκ πρώτης όψεως φαίνεται να πρόκειται για ανθρώπινα οστά.

Η Αστυνομία εικάζει ότι τα ανθρώπινα, όπως φαίνεται οστά, ξεβράστηκαν στη παραλία των Περβολιών μετά τα έντονα καιρικά φαινόμενα των τελευταίων εβδομάδων και της θαλασσοταραχής που παρατηρήθηκε.

Την υπόθεση εξετάζει ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου.