Μέγκαν Μαρκλ: Το παρασκήνιο πίσω από τη δουλειά που έκλεισε στη Disney

Μέγκαν Μαρκλ: Το παρασκήνιο πίσω από τη δουλειά που έκλεισε στη Disney

Ποιος ο «ρόλος» του Χάρι - Δείτε το βίντεο

Την ζωή τους κανονικά φαίνεται πως συνεχίζουν ο Πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ παρά τον σάλο που έχουν προκαλέσει μετά την απόφαση τους να αποποιηθούν τα πριγκιπικά καθήκοντα.

Μάλιστα βίντεο δείχνει τον Χάρι να προσπαθεί να αποκαταστήσει επαγγελματικά την σύζυγό του κάτι που όπως αποδείχθηκε κατάφερε.

Η συμφωνία που υπέγραψε με την Disney η Μέγκαν Μαρκλ για να δανείζει την φωνή της σε παραγωγές της εταιρείας, έχει… παρασκήνιο.

Στο βίντεο φαίνεται ο Δούκας του Σάσσεξ και το αφεντικό της εταιρείας, Bob Iger που συναντήθηκαν στην πρεμιέρα του Lion King στο Λονδίνο τον περασμένο Ιούλιο. Ο Χάρι φαίνεται να παινεύει στον επικεφαλής της Disney τις ικανότητες της Μέγκαν Μαρκλ.

Η κάμερα ενός θαυμαστή, «συνέλαβε» τον Χάρι να ακούγεται να λέει, αναφερόμενος στην Μέγκαν Μαρκλ: «Το ξέρετε ότι δανείζει την φωνή της;».

«Α, δεν το ήξερα αυτό», απαντά ο Bob Iger, με τον Χάρι να επανέρχεται: «Φαίνεστε έκπληκτος. Ενδιαφέρεται πολύ».

Τότε, το αφεντικό της Disney απαντά: «Θα θέλαμε πολύ να το προσπαθήσουμε. Είναι πολύ καλή ιδέα».

Τελικά κάποιους μήνες μετά επαληθεύτηκε πως η Μέγκαν Μαρκλ υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία, με αντάλλαγμα η εταιρεία να κάνει δωρεά σε μια φιλανθρωπική οργάνωση που εργάζεται για την προστασία των ελεφάντων.