Μοντέλο ανακάλυψε απιστία μέσα από το… ρολόι του φίλου της

Μοντέλο ανακάλυψε απιστία μέσα από το… ρολόι του φίλου της

Το μοιραίο λάθος που αποκάλυψε τα μυστικά του συντρόφου της

Η Neyleen Ashley είχε βάσιμες υποψίες ότι ο φίλος της, της «έκανε νερά» στη σχέση τους. Το μόνο που έλειπε ήταν οι απτές αποδείξεις. Αυτές προέκυψαν μέσα από το «έξυπνο» ρολόι του συντρόφου της, στο οποίο άρχισαν να αναβοσβήνουν ειδοποιήσεις όταν εκείνος βρισκόταν εκτός σπιτιού.

Το μοντέλο αποφάσισε να τσεκάρει τις ειδοποιήσεις και προς απογοήτευσή της, αντίκρυσε φωτογραφίες δεκάδων κοριτσιών με εσώρουχα.

«Ήμουν περίεργη να δω τι ήταν αυτά τα τετραγωνάκια στο ρολόι του. Βρήκα φωτογραφίες και διαλόγους με γυναίκες για συναντήσεις σε ξενοδοχεία και στο σπίτι τους» αναφέρει η κοπέλα, σύμφωνα με το ladbible.com, και συνεχίζει:

«Το πήρα μαζί μου φεύγοντας από το σπίτι και είδα κι άλλα μηνύματα σε άλλα κορίτσια που έλεγαν ότι ήθελε να κάνει σεξ μαζί τους, τη μέρα που αποφάσισε να με χωρίσει και ενώ μου έλεγε ότι με αγαπούσε...»

Εν τέλει, μέσα από την εφαρμογή στο ρολόι του φίλου της, συνειδητοποίησε ότι διατηρούσε σχέση με άλλη κοπέλα επί μήνες. Το «θύμα» παρακάλεσε για να τα ξαναβρούνε, αλλά το μοντέλο ήταν ανένδοτο...