Η άσεμνη κίνηση του διευθυντή σε υπάλληλο και τι ακολούθησε

Η άσεμνη κίνηση του διευθυντή σε υπάλληλο και τι ακολούθησε

O εξωδικαστικός συμβιβασμός και οι νέες κατηγορίες

Ένα αφεντικό που μηνύθηκε για σεξουαλική παρενόχληση στον χώρο εργασίας, επιδεικνύοντας τα γεννητικά του όργανα σε μια υπάλληλο και κάνοντας απρεπή σχόλια για την εμφάνισή της, κατηγορείται τώρα και από άλλη υπάλληλο για παρόμοια συμπεριφορά.

Ο 33χρονος Dru DiSilvestro, διευθυντής σε τεχνική εταιρία του Νιου Τζέρσεϊ, ήταν να πάει στο δικαστήριο για τις κατηγορίες σεξουαλικής παρενόχλησης που διατυπώθηκαν εναντίον του τον Μάρτιο του 2019, η υπόθεση τακτοποιήθηκε ωστόσο προσφάτως εξωδικαστικά.

Η 27χρονη Meaghan Martin τον κατηγόρησε ότι άνοιξε το παντελόνι του και της έδειξε το πέος του, τοποθετώντας κατόπιν ένα ερωτικό βοήθημα στο γραφείο της.

Κι εκεί που όλα είχαν τελειώσει με αίσιο προφανώς τρόπο για τον DiSilvestro, μια δεύτερη υπάλληλος, η 23χρονη Kimberly North, τον κατηγορεί τώρα ότι της έστελνε πορνογραφικό περιεχόμενο στο κινητό, τη θώπευε και προέβαινε σε σεξουαλικού τύπου σχόλια για την εμφάνισή της.

Και λέει μάλιστα στη μήνυσή της ότι ο DiSilvestro συνέχιζε να την πολιορκεί ερωτικά στον χώρο εργασίας όσο βρισκόταν στη δικαστική διαμάχη με τη Martin! Όταν είχε γίνει πρωτοσέλιδο δηλαδή στον αμερικανικό Τύπο για την «αποκάλυψη» στην υπάλληλό του, μια 27χρονη κοπέλα με 3 παιδιά.

«Όταν μιλάμε για σεξουαλική παρενόχληση, ο εναγόμενος DiSilvestro είναι μια κατηγορία από μόνος του», γράφει η North στην 36σελιδη αναφορά της. Γράφει όμως και πως τα μεγαλοστελέχη είχαν γνώση της απαράδεκτης συμπεριφοράς του και δεν έκαναν τίποτα για να τον σταματήσουν.