Βίαζε τα παιδιά της μεταδίδοντας απευθείας μέσω internet σε παιδόφιλο

Βίαζε τα παιδιά της μεταδίδοντας απευθείας μέσω internet σε παιδόφιλο

Σοκ προκαλούν οι διάλογοι τους για το πώς θα κακοποιούσε τα ανήλικα

Σοκ εξακολουθούν να προκαλούν οι αποκαλύψεις για την 30χρονη Βρετανίδα Jodie Little, η οποία κακοποιούσε σεξουαλικά τα δύο της παιδιά και ανέβαζε στο διαδίκτυο βίντεο με τις πράξεις της, με το ψευδώνυμο «Devil Bitch 666» και «DomTabooS**t».

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα sigmalive.gr, τον Ιούλιο του 2018 οι Βρετανικές Αρχές έφτασαν στα ίχνη της 30χρονης στα κατεχόμενα της Κύπρου. Μετά τη σύλληψή της εκδόθηκε στη Βρετανία και παραδέχθηκε εννέα κατηγορίες. Η καταδίκη της όμως άνοιξε τον δρόμο για την ανάδειξη ενός εξίσου σοκαριστικού εγκλήματος, αφού τον ίδιο χρόνο αναγνώρισαν και συνέλαβαν έναν από τους «πελάτες» της 30χρονης.

Πρόκειται για τον Dean Petley, ο οποίος καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλάκισης. Σε συνομιλία που είχε τον Ιανουάριο του 2017 στο διαδίκτυο η 30χρονη με τον Petley, την οποία ανακάλυψαν οι Αρχές της Βρετανίας, ο παιδόφιλος της ζήτησε να κακοποιήσει σεξουαλικά τα δύο της παιδιά μπροστά στην κάμερα και της έδωσε 750 λίρες Αγγλίας. Αυτό συνεχίστηκε έως τον Φεβρουάριο του 2018, ζητώντας της να κακοποιεί τα δύο θύματά της και αυτός να βλέπει μέσω ζωντανής σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Η 30χρονη έστειλε στον Petley 10 ηλεκτρονικά αρχεία, ενώ μέσα σε αυτά τα αρχεία είχαν εντοπίσει ένα βίντεο, στο οποίο η 30χρονη κακοποιούσε σεξουαλικά την μικρή της κόρη. Στη συνέχεια, ο Petley επανασυνελήφθη για ακόμα μια παρόμοια υπόθεση. Στα βίντεο της νέας υπόθεσης μάλιστα, ο παιδόφιλος έδινε οδηγίες στη μητέρα των παιδιών, για το πώς ήθελε να κακοποιεί το θύμα της.

Παρακαλούμε περιμένετε ...