Προσφέρουν υπέρογκο ποσό σε όποιον φροντίσει τα σκυλιά τους

Προσφέρουν υπέρογκο ποσό σε όποιον φροντίσει τα σκυλιά τους

Οι υποχρεώσεις όμως δεν εξαντλούνται στην φροντίδα των συμπαθητικών τετράποδων

Ο «κόσμος των αγγελιών» κρύβει συχνά διάφορα «διαμαντάκια», με ιστορίες και προσφορές που ξεφεύγουν από τα συνηθισμένα ενίοτε και με μεγάλη οικονομική ανταμοιβή για τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Από το Λονδίνο, ήρθε στη δημοσιότητα, η ιστορία ενός ζευγαριού που προσφέρει το υπέρογκο ποσό των 40.000 δολαρίων τον χρόνο, για όποιον αναλάβει τη φροντίδα των δύο σκύλων τους.

Η αγγελία δημοσιεύθηκε μέσω της υπηρεσίας Silver Swan Recruitment και στην περιγραφή αναφέρεται πως το ζευγάρι είναι «δύο άνθρωποι με δραστηριότητες σε όλο τον κόσμο, που ταξιδεύουν συχνά και έχουν δύο σκυλιά, τον Oscar και τον Milo». Λόγω ακριβώς των συχνών τους μετακινήσεων, αναζητούν κάποιο άτομο για τη full time φροντίδα των δύο τετράποδων και προσφέρουν αμοιβή από 38.676 έως 41.254 δολάρια τον χρόνο, συν στέγη και τροφή, σύμφωνα με την New York Post.

Πέρα όμως από τη φροντίδα των δύο golden retriever, τις καθημερινές τους βόλτες (ενίοτε και τα Σαββατοκύριακα) και ό,τι άλλο απαιτεί η περιποίηση των ζώων, υπάρχει και κάποια επιπλέον...λεπτομέρεια στην αγγελία.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται ότι ο ενδιαφερόμενος θα αναλάβει και τη φροντίδα του σπιτιού, το πλύσιμο πιάτων, τα ψώνια και την προετοιμασία του δείπνου. Μάλιστα, θα πρέπει να καλωσορίζει τους επισκέπτες και να απαντά στο τηλέφωνο.

Μήπως τελικά το ζευγάρι αναζητά έναν full time οικονόμο;

Φωτογραφία αρχείου