Εξοργισμένη η Μελάνια: Τα έβαλε με συνταγματολόγο που έκανε αστείο για τον γιο της

Εξοργισμένη η Μελάνια: Τα έβαλε με συνταγματολόγο που έκανε αστείο για τον γιο της

Το οργισμένο tweet της πρώτης κυρίας των ΗΠΑ

Φανερά εκνευρισμένη είναι η Μελάνια Τραμπ με μια συνταγματολόγο που έκανε αστείο εις βάρος του 13χρονου Μπαρόν κατά την διάρκεια κατάθεσης της στο Κογκρέσο στο πλαίσιο της έρευνας για την παραπομπή του Ντόναλντ Τραμπ.

Όπως αναφέρει το Fox News, η καθηγήτρια Νομικής του Πανεπιστημίου του Στάνφορντ, Πάμελα Κάρλαν, που κάλεσαν οι Δημοκρατικοί, για να καταθέσουν στο Κογκρέσο, είπε πως το «Σύνταγμα δεν δίνει στον πρόεδρο απόλυτες εξουσίες, όπως αυτές ενός βασιλιά. Οι βασιλιάδες δεν μπορούσαν να κάνουν λάθος, επειδή ο λόγος του βασιλιά ήταν νόμος, αλλά αντίθετα με ό,τι λέει ο Πρόεδρος Τραμπ, το Άρθρο ΙΙ δεν του δίνει το δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει.Το Σύνταγμα λέει ότι δεν μπορούν να υπάρχουν τίτλοι ευγενείας. Άρα ενώ ο Πρόεδρος μπορεί να ονομάσει τον γιο του Μπάρον, δεν μπορεί να τον κάνει βαρώνο».

Αυτό το αστείο με τον 13χρονο Μπαρόν έκανε μια μερίδα του ακροατηρίου να γελάσει, ωστόσο προκάλεσε την οργή της Μελάνια.

Η πρώτη κυρία των ΗΠΑ απάντησε μέσω Twitter στην Καρλάν. «Η ιδιωτικότητα πρέπει να αναγνωρίζεται σε ένα ανήλικο παιδί και να μην το εμπλέκουν στην πολιτική. Πάμελα Κάρλαν, θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον πολύ οργισμένο και προφανώς μεροληπτικό δημόσιο εκμαυλισμό χρησιμοποιώντας ένα παιδί γι’ αυτό», έγραψε.

«Η ιδιωτικότητα πρέπει να αναγνωρίζεται σε ένα ανήλικο παιδί και να μην το εμπλέκουν στην πολιτική. Πάμελα Κάρλαν, θα έπρεπε να ντρέπεσαι για τον πολύ οργισμένο και προφανώς μεροληπτικό δημόσιο εκμαυλισμό χρησιμοποιώντας ένα παιδί γι’ αυτό», έγραψε.

Και η η εκπρόσωπος Τύπου του Λευκού Οίκου, Στέφανι Γκρίσαμ, σχολίασε το γεγονός στο Twitter.

H Καρλάν ζήτησε συγγνώμη και δήλωσε πως ήθελε να υπογραμμίσει ποια «η διαφορά ανάμεσα στον Ντόναλντ Τραμπ κι έναν βασιλιά».