Παραγωγός ταινιών προκαλεί: Να γίνει νόμιμος ο βιασμός χωρίς βια και οι γυναίκες να συναινούν με τους βιαστές

Παραγωγός ταινιών προκαλεί: Να γίνει νόμιμος ο βιασμός χωρίς βια και οι γυναίκες να συναινούν με τους βιαστές

«Αν πρόκειται να βιαστείς, κράτα ένα προφυλακτικό και συνεργάσου μαζί του»

Ένας Ινδός παραγωγός ταινιών έχει προκαλέσει σάλο με τις δηλώσεις του που προτείνει «οι βιασμοί χωρίς βία να είναι νόμιμοι και οι γυναίκες να κουβαλάνε πάντα προφυλακτικά μαζί τους και να μην αντιστέκονται στους βιαστές».

Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Ντάνιελ Σραβαν έκανε αυτά τα σχόλια μετά την είδηση ότι το πτώμα μια γυναίκας βρέθηκε σε ένα υπόγειο, βιασμένο από έναν άντρα που προσφέρθηκε να την βοηθήσει.

Ο παραγωγός ο οποίος διέγραψε πλέον τα post του στο Facebook έλεγε πως «ο βιασμός δεν είναι κάτι σοβαρό αλλά ο φόνος είναι ασυγχώρητος». Μάλιστα πρόσθεσε πως «θα πρέπει να νομιμοποιηθεί όταν δεν έχει βια για την ασφάλεια των γυναικών».

«Αν πρόκειται να βιαστείς, κράτα ένα προφυλακτικό και συνεργάσου μαζί του, την ώρα που ικανοποιεί την σεξουαλική του επιθυμία. Με αυτό τον τρόπο δεν θα σε βλάψει».

Μάλιστα ισχυρίστηκε πως οι αυστηροί νόμοι δεν θα βοηθήσουν την κατάσταση και ούτε θα μειώσουν τους βιασμούς.

Όπως ήταν αναμενόμενο τα σχόλια του προκάλεσαν πλήθος αντιδράσεων στα social media.

Ένας χρήστης έγραψε «εάν είναι παραγωγός ορκίζομαι να μην δω τις ταινίες του και μπορώ να εγγυηθώ το ίδιο και η οικογένεια μου και οι φίλοι μου».

Τα σχόλια ήρθαν μετά τον βιασμό της Πριγιάνκα Ρέντι και όταν η μητέρα της ζήτησε οι βιαστές της να καούν ζωντανή.

Η Πριγιάνκα επέστρεφε στο σπίτι της όταν βιάστηκε από μια ομάδα νεαρών που αργότερα έκαψαν και παράτησαν το πτώμα της.

Τέσσερις άνδρες έχουν συλληφθεί για την υπόθεση.

«Δεν είμαστε πια ασφαλείς στην Ινδία. Φοβόμαστε να βγούμε από τα σπίτια μας« σχολίασε η Σετζάλ Κουμάρ μαθήτρια ενός κολεγίου.

Η αστυνομία βρήκε το πτώμα της Πριγιάνκα και τα προσωπικά της αντικείμενα πεταμένα στο μέρος που πάρκαρε το ποδήλατο της και η οικογένεια της μπόρεσε μόνο να την αναγνωρίσει από ένα κόσμημα που φορούσε.