Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: «Δεν ξέρω πόσοι με βίαζαν»

Ομαδικός βιασμός στην Κύπρο: «Δεν ξέρω πόσοι με βίαζαν»

Τι κατέθεσε η 19χρονη Βρετανίδα για όσα συνέβησαν με τους 12 Ισραηλινούς

Με λεπτομέρειες περιέγραψε για πρώτη φορά, το τι έγινε στο ξενοδοχείο στην Αγία Νάπα της Κύπρου με τους 12 Ισραηλινούς τον περασμένο Ιούλιο, καταθέτοντας ενώπιον του επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου, όπου δικάζεται για ψευδή καταγγελία ομαδικού βιασμού, η 19χρονη Βρετανίδα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της Sun, το οποίο αναδημοσιεύει η ιστοσελίδα sigmalive.com, η 19χρονη χρησιμοποίησε τη λέξη «επίθεση» για να περιγράψει το τι συνέβη, ενώ δήλωσε, ότι κατά τη διάρκεια του κατ’ ισχυρισμόν βιασμού της, δεν μπορούσε να πάρει ούτε ανάσα.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, φέρεται να είπε στο δικαστήριο, ότι είχε συμφωνήσει να έρθει σε ερωτική επαφή με έναν άντρα, με το όνομα Σαμ, τον οποίο είχε γνωρίσει τις προηγούμενες ημέρες. Η ίδια, όπως ισχυρίζεται, αρνήθηκε όταν κάποιοι φίλοι του Σαμ ήθελαν να μπουν στο δωμάτιο. «Είπα "όχι, δεν θα το κάνω αυτό". Τους είπα, ότι έπρεπε να φύγουν», φέρεται να δήλωσε στο δικαστήριο η Βρετανίδα.

«Ο Σαμ μου είπε να ξαπλώσω στο κρεβάτι και έβαλε τα γόνατά του στους ώμους. Ακούγονταν πολλές φωνές στα εβραϊκά. Δεν μπορούσα να πάρω ανάσα. Προσπάθησα να σηκώσω το κεφάλι μου, αλλά οι φίλοι του μπήκαν μέσα και φώναζαν. Προσπάθησα να κλείσω τα πόδια μου. Προσπάθησα να σηκώσω τους ώμους μου. Δεν ξέρω πόσοι με βίασαν. Δεν μπορούσα να δω», δήλωσε στο δικαστήριο, σύμφωνα με τη Sun.

Συνέχισε αναφέροντας ότι «ο Σαμ συνέχιζε να είχε τα γόνατά του στους ώμους μου. Προσπαθούσα να πάρω αέρα. Κατάφερα κάποια στιγμή να ξεφύγω και άρχισα να φωνάζω και να ουρλιάζω. Έτρεξα στις σκάλες, έξω από το δωμάτιο. Φώναζα και έτρεμα. Ο Σαμ με πρόλαβε μαζί με κάποιους φίλους του. Μιλούσαν στα Εβραϊκά. Μου είπε συγγνώμη και προσπάθησε να με αγκαλιάσει, αλλά εγώ συνέχισα να ουρλιάζω».

Στη συνέχεια, είπε στο δικαστήριο, ότι πήγε σε κοντινή κλινική, εξετάστηκε από γιατρούς και κάλεσε την αστυνομία. «Ήμουν τόσο τρομαγμένη που λιποθύμησα δύο φορές», συμπλήρωσε.