Βίντεο: Σοκαρισμένη η παίκτρια ριάλιτι που εξαναγκάστηκε να δει τον βιασμό της

Βίντεο: Σοκαρισμένη η παίκτρια ριάλιτι που εξαναγκάστηκε να δει τον βιασμό της

«Πραγματικά φέρτε μου κάτι να ηρεμήσω, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή»

Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει βίντεο στην Ισπανία που είδε το φως της δημοσιότητας και στο οποίο φαίνεται ο βιασμός παίκτριας ριάλιτι από συμπαίκτη της.

Όπως αναφέρθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star η παραγωγή του ριαλιτι «Big Brother» έδειξε σε παίκτρια τα πλάνα του βιασμού της.

Η Καρλότα Πράντο εξαναγκάστηκε από την παραγωγή του ισπανικού παιχνιδιού να παρακολουθήσει το βίντεο του βιασμού της από τον συμπαίκτη της, Χοσε Μαρία Λόπεζ.

Η νεαρή κοπέλα φαίνεται πως δεν γνώριζε το περιστατικό και μαθαίνει εκείνη την στιγμή ότι έπεσε θύμα βιασμού ενώ ήταν μεθυσμένη και λιπόθυμη, τη βραδιά που έκαναν πάρτι μέσα στο σπίτι του ριάλιτι παιχνιδιού. Ο άντρας που τη βίασε ήταν εκείνος με τον οποίο είχε αναπτύξει δεσμό μέσα στο παιχνίδι.

Σύμφωνα με το Star οργή προκαλεί η πληροφορία ότι ο Λόπεζ τη βίαζε για αρκετά λεπτά πριν παρέμβει η παραγωγή. Στην τηλεόραση δεν προβλήθηκε κανένα βίντεο. Ωστόσο τα πλάνα με την αντίδραση της κοπέλας, έπεσαν στα χέρια ισπανικής εφημερίδας, η οποία αποφάσισε να τα δημοσιεύσει.

Σε αυτό φαίνεται να βάζει τα κλάματα και να λέει: «Πραγματικά φέρτε μου κάτι να ηρεμήσω, η καρδιά μου χτυπάει σαν τρελή».

Την υπόθεση έχουν αναλάβει οι ισπανικές αρχές.

Δείτε το βίντεο στο 55:02: