Αρπαγή και βασανισμό κατήγγειλε 18χρονος στην Κύπρο

Αρπαγή και βασανισμό κατήγγειλε 18χρονος στην Κύπρο

Κατηγορεί 21χρονο ότι τον κρατούσε παράνομα, τον έκαιγε και τον απειλούσε

Την αρπαγή και τον βασανισμό του από έναν 21χρονο Ελληνοκύπριο κατήγγειλε 18χρονος Ρουμανικής καταγωγής στο ΤΑΕ Λεμεσού στην Κύπρο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Φιλελεύθερος», σύμφωνα με την καταγγελία, ο 18χρονος βίωνε από τον 21χρονο απάνθρωπη και εξευτελιστική συμπεριφορά, ενώ δεχόταν και γραπτές απειλές θανάτωσης. Ο 18χρονος εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος διαπίστωσε εγκαύματα σε όλο του το σώμα και μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας. Η κατάσταση της υγείας του θεωρείται σοβαρή αλλά σταθερή.

Τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού, μετά από αξιολόγηση των στοιχειών, προχώρησαν στη σύλληψη του 21χρονου, ο οποίος θα παρουσιαστεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού. Εναντίον του φερόμενου ως δράστη διερευνώνται αδικήματα, που αφορούν αρπαγή με σκοπό την πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, υποβολή σε βασανιστήρια, σκληρή, απάνθρωπη και εξευτελιστική μεταχείριση.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το δημοσίευμα, ο ύποπτος φέρεται να του προκαλούσε εσκεμμένα εγκαύματα σε όλο του το σώμα, με την Αστυνομία να αξιολογεί την υπόθεση ως ιδιαίτερα σοβαρή. Οι έρευνες για την υπόθεση συνεχίζονται.

Φωτογραφία αρχείου