Ξέσπασμα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ και Ερντογάν

Ξέσπασμα του Ρόμπερτ Ντε Νίρο κατά Τραμπ και Ερντογάν

Για την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου στην Ουάσινγκτον

Την αντίθεσή του στην επίσκεψη του Προέδρου της Τουρκίας στις ΗΠΑ εξέφρασε ο διάσημος ηθοποιός Ρόμπερτ Ντε Νίρο, κατηγορώντας παράλληλα τον Ντόναλντ Τραμπ για την πρόσκληση που απηύθυνε στον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο σταρ του Χόλιγουντ με αφορμή την εισβολή της Τουρκία σε μεγάλο τμήμα της βόρειας Συρίας και τα θύματα που έχει προκαλέσει ανάμεσα σε αμάχους και την επίσκεψη Ερντογάν την προσεχή Τετάρτη στις ΗΠΑ, κάνει αναφορά σε ανάρτησή του στο Twitter, στη βίαιη συμπεριφορά της φρουράς του Τούρκου Προέδρου κατά την τελευταία επίσκεψή του στην Ουάσινγκτον. Μάλιστα, ο Nτε Νίρο ανέβασε σχετικό βίντεο με τον ξυλοδαρμό διαδηλωτών από ανθρώπους της ασφάλειας του Τούρκου Προέδρου, χωρίς -όπως επισημαίνει- να τιμωρηθεί κανείς.

Συγκεκριμένα, ο Ντε Νίρο γράφει στο Twitter:

«Με τον Τραμπ να επιβεβαιώνει, ότι η επίσκεψη Ερντογάν θα γίνει κανονικά, θα ήθελα να υπενθυμίσω απλώς, ότι την τελευταία φορά που ήταν εδώ, οι μισθοφόροι του χτύπησαν τους ειρηνικούς διαδηλωτές, ατιμώρητα, στους δρόμους της πρωτεύουσάς μας. Εννιά άτομα νοσηλεύτηκαν. Ο Τραμπ δεν είπε τίποτα».

Παρακαλούμε περιμένετε ...