Άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου για την σειρά στην ουρά για ένα σάντουιτς

Άνδρας μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου για την σειρά στην ουρά για ένα σάντουιτς

Πώς η «Εθνική Μέρα Σάντουιτς» κατέληξε σε τραγωδία

Αντιμέτωποι με ένα φρικτό θέαμα βρέθηκαν οι άνθρωποι που είχαν επισκεφτεί ένα φαστφουντάδικο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ για να δοκιμάσουν ένα νέο ξεχωριστό σάντουιτς.

H αλυσίδα γιόρτασε την «Εθνική Μέρα Σάντουιτς» δημιουργώντας ένα καινούργιο με κοτόπουλο με αποτέλεσμα για μια εβδομάδα να γίνεται το αδιαχώρητο στο κατάστημα.

Σύμφωνα με το NBC news σε ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου. Σύμφωνα με μαρτυρίες δύο άνδρες ξεκίνησαν να καβγαδίζουν γιατί ο ένας «έφαγε» την σειρά του άλλου στην ουρά.

O καυγάς έγινε γρήγορα ξυλοδαρμός και οι δυο άνδρες βρέθηκαν γρήγορα εκτός καταστήματος ανταλλάσσοντας γροθιές και κλωτσιές και ο ένας τραυματίστηκε θανάσιμα από μαχαιριά.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αλλά κατέληξε λίγη ώρα αργότερα και ο δράστης αναζητείται.

«Το να ξεφύγουν τα νεύρα κάποιου για κάτι τόσο ασήμαντο και να καταλήξει στην ανθρωποκτονία είναι απλά λυπηρό» σχολιάζει εκπρόσωπος της αστυνομίας.

«Ερευνούμε εάν ο θάνατος είχε σχέση με κάποια διαμάχη για προιόν μας ή είχε άλλη αιτία. Σε κάθε περίπτωση το να χάνει ένας άνθρωπος την ζωή του μια Δευτέρα βράδυ σε ένα πάρκινγκ δεν αξίζει» ήταν το σχόλιο της αλυσίδας.