Άνδρας εκβίαζε 240 γυναίκες μετατρέποντάς τις σε «σκλάβες του σεξ»

Άνδρας εκβίαζε 240 γυναίκες μετατρέποντάς τις σε «σκλάβες του σεξ»

Τις ανάγκαζε να κάνουν σεξουαλικές πράξεις με άλλους άνδρες ακόμα και ζώα

Σοκ προκάλεσε στη Βραζιλία, η υπόθεση ενός άνδρας, πρώην αρχηγού θρησκευτικής ομάδας νέων ο οποίος φέρεται να εκβίαζε περίπου 240 γυναίκες, εξαναγκάζοντάς τις να κάνουν ό,τι τους ζητούσε,  ακόμα και σεξουαλικές πράξεις με άλλους άνδρες και ζώα.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, οΡούνει Σελμπ εκμεταλλεύτηκε με τον πιο αδίστακτο τρόπο τις γυναίκες, μέσα σε ένα διάστημα τεσσάρων ετών και τα θύματα του ήταν από 11 πολιτείες της Βραζιλίας.

Ο επικεφαλής της έρευνας της Αστυνομίας, Μίνας Ζεράις, αποκάλυψε πως ο 32χρονος γνώριζε τα θύματα του μέσω ψεύτικων λογαριασμών στα social media αλλά και μέσω fake προφίλ sto WhatsApp.

Ο ίδιος δελέαζε τα νεαρά κορίτσια με χρήματα και τους υποσχόταν από $970-$2.400 για αισθησιακές φωτογραφίες και βίντεο.

Με ψεύτικες αποδείξεις για τραπεζικά εμβάσματα, λάμβανε το υλικό που ήθελε και τότε ξεκινούσε ο εκβιασμός και η εκμετάλλευση. Ο ίδιος απειλούσε  ότι θα έστελνε τις φωτογραφίες και τα βίντεο τους σε συγγενείς και φίλους τους και τις ανάγκαζε να στέλνουν και άλλο υλικό με μια κοπέλα να αναφέρει πως ήθελε ακόμα και 20 φωτογραφίες και βίντεο μέσα σε μια ημέρα.

Μερικά θύματα του Σελμπ, ανέφεραν πως τις ανάγκαζε να τον συναντούν και να κάνουν σεξ μαζί του, ενώ όσες ζούσαν μακριά έπρεπε να κάνουν άλλες πράξεις, όπως να κάνουν σεξ με άλλους άνδρες η ζώα και να του στέλνουν σε βίντεο την σκηνή.

Ο 32χρονος ανάγκαζε μερικά από τα θύματά του να υπογράφουν «σεξουαλικά συμβόλαια», με τα οποία μπορούσε να κάνει ό,τι θέλει στο κορμί τους, ακόμα και να τις χτυπά.

Ο Σελμπ συνελήφθη στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του. Μια γυναίκα τον κατήγγειλε στο Τμήμα Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και έτσι έγινε έρευνα εις βάρος του.

Στο σπίτι του βρίσκονταν αναλυτικές λίστες με τα στοιχεία των θυμάτων του, ηλεκτρονικές συσκευές όπως λάπτοπ και τάμπλετ, και σέξι στολές. Οι αρχές πρέπει να εξετάσουν πάνω από 1.600 μηνύματα επικοινωνίας που είχε ανταλλάξει ο δράστης με τις γυναικές μέσω κινητού.

Στα θύματα βρίσκονται και οκτώ ανήλικα κορίτσια.Εκτός από νεαρές γυναίκες, στην παγίδα του 32χρονου είχε πέσει και ορισμένες μεσήλικες, όπως συμπλήρώνει το άρθρο.

Ο 32χρονος αρνείται τις κατηγορίες του βιασμού, λέγοντας ότι ποτέ δεν προχώρησε σε κάποια βίαιη πράξη εις βάρος των γυναικών.

Ωστόσο οι αρχές διαφωνούν. «Πρόκειται για έναν σαδιστή που διέπραξε έναν μεγάλο αριθμό εγκλημάτων εις βάρος της σεξουαλικής αξιοπρέπειας των γυναικών, και εις βάρος της ανθρωπιάς. Μετέτρεψε σε σκλάβες αυτές τις γυναίκες, με τον πιο δειλό και τρομακτικό τρόπο που έχουμε συναντήσει ποτέ», φέρεται να δήλωσε ο επικεφαλής της έρευνας στο GI.