«Ομαδικός βιασμός»: Εννιά βίντεο σε κινητά – Η αντίδραση της 19χρονης

«Ομαδικός βιασμός»: Εννιά βίντεο σε κινητά – Η αντίδραση της 19χρονης

Πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν ψευδή καταγγελία και παραπλάνηση

Ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου στην Κύπρο οδηγήθηκε εκ νέου σήμερα η 19χρονη Βρετανίδα, η οποία πλέον αντιμετωπίζει κατηγορίες που αφορούν ψευδή καταγγελία και παραπλάνηση, αναφορικά με το περιστατικό του «ομαδικού βιασμού».

Όπως μεταδίδει το sigmalive στην Ελεύθερη Επαρχία Αμμοχώστου Μαρίνος Παυλικκάς, αίτημα της Κατηγορούσας Αρχής για προβολή βίντεο αποσύρθηκε μετά από σχετική συζήτηση. Το εν λόγω βίντεο πιθανότατα περιείχε ευαίσθητο περιεχόμενο ενώ η ύποπτη στο άκουσμα της αναφοράς σε βίντεο αναστατώθηκε.

Μεταξύ άλλων κατέθεσε μάρτυρας κατηγορίας, ο οποίος είναι μέλος του δικανικού εργαστηρίου. Ο μάρτυρας κατέθεσε την τελική του έκθεση ενώ παρέδωσε επίσης λίστα με το περιεχόμενο στα κινητά των Ισραηλινών.

Συνολικά εντοπίστηκαν 9 βίντεο και έγινε συγκεκριμένα αναφορά σε βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στις 2.56 ώρα Κύπρου στις 17 Ιουλίου.

Παράλληλα, στη βρετανική Sun ξέσπασε, μετά από τρεις και πλέον μήνες, η μητέρα της 19χρονης Βρετανίδας.

Όπως μεταδίδει ο ανταποκριτής του sigmalive στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου στη συνέχεια της διαδικασίας κατέθεσε ως μάρτυρας κατηγορίας ο επικεφαλής της ανακριτικής ομάδας του ΤΑΕ Αμμοχώστου.

Ναρκωτικές ουσίες στο αίμα της 19χρονης και συγκεκριμένα κοκαΐνη ανιχνεύτηκε μετά από αναλύσεις. Οι αναλύσεις αφορούσαν το επίμαχο βράδυ όπου κατήγγειλε τον ομαδικό βιασμό.

Όπως αναφέρθηκε ενώπιον Δικαστηρίου το επίμαχο βίντεο του ομαδικού βιασμού είναι διάρκειας 27 δευτερολέπτων και εκεί η νεαρή απεικονίζεται να έχει θεληματική σεξουαλική επαφή με έναν εκ των 12 Ισραηλινών.

Αυτό ανέφερε ο μάρτυρας κατηγορίας και ανακριτής του ΤΑΕ Αμμοχώστου που κατέθεσε μεταξύ άλλων, ενώ συμπλήρωσε ότι στο συγκεκριμένο βίντεο διακρίνονται δυο άλλοι Ισραηλινοί να εισέρχονται στο δωμάτιο την ώρα της επαφής των δυο, η νεαρή να τους αντιλαμβάνεται και ακολούθως ο Ισραηλινός να τους λέει κάτι και αυτοί να αποχωρούν από το δωμάτιο.