Προσπάθησε να σώσει την έγκυο σύντροφό και τελικά πνίγηκαν και οι δυο

Προσπάθησε να σώσει την έγκυο σύντροφό και τελικά πνίγηκαν και οι δυο

«Αν υπήρχαν ναυαγοσώστες στην παραλία, θα τους είχαν προειδοποιήσει να μην πάνε, αλλά δεν υπήρχε κανείς»

Τραγικό θάνατο βρήκε ένα ζευγάρι από την Πορτογαλία που διένυε την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής του.

Η 33χρονη Kim Fletcher και ο 34χρονος Danny Johnson ήταν αρραβωνιασμένοι, ενώ περίμεναν το δεύτερο παιδί τους και ετοίμαζαν τον γάμο τους.

Το ζευγάρι όμως δεν πρόλαβε να ολοκληρώσει την ευτυχία του καθώς βρήκε τραγικό θάνατο. Η 33χρονη δασκάλα yoga είχε ταξιδέψει στην Πορτογαλία προκειμένου να παρακολουθήσει ένα workshop πάνω στη yoga.

Στο ταξίδι αυτό την συνόδευε και ο σύντροφος της. «Η νεαρή γυναίκα κολυμπούσε στη θαλάσσια περιοχή Zambujeira do Mar, αλλά δυσκολευόταν να επιστρέψει στη στεριά. Ο αρραβωνιαστικός της που είδε τι συνέβαινε, έσπευσε να τη βοηθήσει μπαίνοντας κι εκείνος στη θάλασσα. Αποτέλεσμα ήταν να πνιγούν και οι δύο.» λέει αυτόπτης μάρτυρας.

«Στην αρχή δε βλέπαμε κανέναν. Τα κύματα ήταν πολύ μεγάλα. Προσπάθησα να ανοιχτώ στη θάλασσα και τότε ένας άλλος σέρφερ εντόπισε τη σορό της γυναίκας. Ήταν με το πρόσωπο στη θάλασσα και τα ρεύματα τη χτυπούσαν στα βράχια» είπε ένας 38χρονος που κάνει συχνά σερφ στη περιοχή και προσπάθησε να βοηθήσει το ζευγάρι.

Έβγαλαν την κοπέλα και προσπάθησαν να την σώσουν, ενώ λίγο αργότερα έβγαλαν και τον σύντροφο της και έκαναν το ίδιο.

Λίγο αργότερα έφτασαν διασώστες και ασθενοφόρο αλλά ήταν ήδη αργά για το ζευγάρι.

«Αν υπήρχαν ναυαγοσώστες στην παραλία, θα τους είχαν προειδοποιήσει να μην πάνε, αλλά δεν υπήρχε κανείς» ανέφερε ο σέρφερ που τους ανέσυρε από τη θάλασσα.

Η 33χρονη γυναίκα είχε μία 15χρονη κόρη από προηγούμενη σχέση της, ενώ με τον σύντροφο της είχαν και ένα 4χρονο κοριτσάκι και περίμεναν το δεύτερο παιδί τους.