Επέμβαση στην καρδιά για τον Μπέρνι Σάντερς

Επέμβαση στην καρδιά για τον Μπέρνι Σάντερς

Ο 78χρονος υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε επέμβαση στην καρδιά του μεταφέρθηκε εσπευσμένα ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών, στις προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ του 2020, Μπέρνι Σάντερς.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δίκτυα, ο 78χρονος πολιτικός ένιωσε έναν έντονο πόνο στο στήθος του, κατά τη διάρκεια εκστρατείας που πραγματοποίησε την Τρίτη 1 Οκτωβρίου στο Λας Βέγκας, στην πολιτεία της Νεβάδα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να εισαχθεί για επέμβαση, όπου έλαβε δύο στεντ για αρτηριακή απόφραξη.

Μάλιστα, σύμφωνα με την ειδοποίηση από τους υπεύθυνους της εκστρατείας του Σάντερς, τους οποίος επικαλείται το BBC, οι επερχόμενες ομιλίες και εμφανίσεις του θα ματαιωθούν, «μέχρι να υπάρξει περαιτέρω ειδοποίηση».

Ο κυριότερος σύμβουλος του γερουσιαστή από το Βέρμοντ, Τζεφ Γουίβερ, τόνισε μέσω σχετικής ανακοίνωσης ότι: «βρέθηκε πως έχει μπλοκάρισμα σε μία αρτηρία, με αποτέλεσμα δύο στεντ να εισαχθούν σε αυτόν με επιτυχία». Ο υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών «συνομιλεί και βρίσκεται σε καλή κατάσταση, αλλά θα πρέπει να ξεκουραστεί τις επόμενες ημέρες».

Στο διάστημα αυτό που πραγματοποιεί την εκστρατεία του, ο Σάντερς κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω από 25 εκατ. δολάρια.

Παρακαλούμε περιμένετε ...