Απείλησε τους συγγενείς της με μαχαίρι επειδή δεν την άφηναν να φάει πολλές ντομάτες

Απείλησε τους συγγενείς της με μαχαίρι επειδή δεν την άφηναν να φάει πολλές ντομάτες

Αντιμετωπίζει τώρα βαριές κατηγορίες

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που έχουν νιώσει απόγνωση κατά την διάρκεια οικογενειακών τραπεζιών, ωστόσο μια 19χρονη από τις ΗΠΑ βγήκε κυριολεκτικά εκτός ελέγχου.

Η 19χρονη από την Φλόριντα των ΗΠΑ απείλησε τους ηλικιωμένους συγγενείς της με μαχαίρι στη διάρκεια οικογενειακού δείπνου, κι αυτό επειδή της αρνήθηκαν έξτρα ντομάτες.

Η 19χρονη Katie Jade Gates αντιμετωπίζει τώρα κατηγορίες για δύο κακουργήματα, επίθεση με θανατηφόρο όπλο και σωματική βλάβη σε άτομο άνω των 65.

Όπως αναφέρει η New York Post, η γιαγιά της 19χρονης  ανέφερε στην αστυνομία πως η εγγονή της θύμωσε επειδή ήθελε να φάει μεγαλύτερη μερίδα ντομάτες από αυτή που της αναλογούσε.

Η έφηβη θύμωσε όπως περιγράφει η γιαγιά της και έγινε ασεβής προς τους υπόλοιπους στο σπίτι.

Η κατάσταση εξόργισε και τους ηλικιωμένους ενηλίκους στο σπίτι.

Σύμφωνα με την αστυνομία η Gates πέταξε ένα μπουκάλι νερού εκεί που καθόταν ο παππούς της- και σχεδόν τον χτύπησε- και ένα πακέτο τσιγάρα στην 73χρονη προγιαγιά της, με αποτέλεσμα να τη χτυπήσει στο μάτι.

Όταν ο παππούς της την εγκάλεσε για την κακή συμπεριφορά της, η εξοργισμένη νεαρή άρπαξε ένα μαχαίρι, τον απείλησε με αυτό και τον κυνήγησε.

«Μ@@@ θα σε μαχαιρώσω στο @@@ σου κεφάλι» φέρεται να του φώναξε ενώ τον κυνηγούσε προς την έξοδο του σπιτιού και ακουμπώντας το μαχαίρι στο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τους συγγενείς της, η Gates εξακολούθησε να τον ακουμπά και να τον χτυπά με το μαχαίρι στο χέρι της, ουρλιάζοντας ασυναρτησίες.

Όταν έφτασε η αστυνομία, η 19χρονη παραδέχθηκε πως είχε πετάξει το πακέτο τσιγάρα και πως είχε αρπάξει μαχαίρι στη διάρκεια του καβγά με τον παππού της, αλλά αρνήθηκε πως επιχείρησε να τον χτυπήσει με αυτό.

Αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση 18.000 δολαρίων και με την εντολή να μην έχει καμία επαφή με τα θύματα της οργής της.