Το τρομακτικό μυστικό που έκρυβε 8χρονη που υιοθετήθηκε

Το τρομακτικό μυστικό που έκρυβε 8χρονη που υιοθετήθηκε

Υπόθεση που θυμίζει ταινία τρόμου

Μια απίστευτη ιστορία που θα μπορούσε να θυμίζει και ταινία τρόμου. Ένα ζευγάρι από την Ιντιάνα κατηγορείται ότι εγκατέλειψε την υιοθετημένη κόρη του, η οποία όπως λένε ήταν νάνος και άλλαξε την ηλικία της από 22 σε 8 ετών.

Όπως αναφέρει η αστυνομία το κορίτσι που είναι από την Ουκρανία ήταν μόλις 11 ετών όταν οι Barnetts την εγκατέλειψαν.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα της Daily Mail, η Κριστίν, η θετή μητέρα αρνείται τις κατηγορίες περί εγκατάλειψης και ισχυρίζεται πως αυτή και ο πρώην πλέον σύζυγος της ήταν θύματα μιας απάτης, δηλώνοντας ότι το κορίτσι που υιοθέτησαν ήταν μια ενήλικη που προσπάθησε να τους σκοτώσει.

Όπως ανέφερε το κορίτσι είχε κανονικά περίοδο όπως μια γυναίκα, ωστόσο στην αρχή μιλούσε σαν 7χρονο για να τους μπερδέψει. Μάλιστα, έδωσε στη δημοσιότητα φωτογραφίες της Ναταλίας, οι οποίες τραβήχτηκαν τον Σεπτέμβριο του 2012.

Το αρχικό πιστοποιητικό γεννήσεως της αναφέρει πως είναι 9 ετών, αλλά στο δικαστήριο αργότερα αποφάνθηκε ότι στην πραγματικότητα ήταν 23 όταν τραβήχτηκαν αυτές οι φωτογραφίες.

Η Κριστίν, ισχυρίζεται πως προσπάθησε να την ρίξει σε έναν ηλεκτρικό φράχτη, ενώ μάλιστα έριξε και χλωρίνη στον καφέ της απειλώντας να σκοτώσει ολόκληρη την οικογένεια στον ύπνο τους.

«Στεκόταν από πάνω μας στη μέση της νύχτας. Δεν μπορούσες να κοιμηθείς. Έπρεπε να κρύψουμε όλα τα αιχμηρά αντικείμενα. Την είδα να βάζει χημικές ουσίες, χλωρίνη, Windex κάτι τέτοιο, στον καφέ μου και την ρώτησα, τι κάνεις; Είπε: προσπαθώ να σας δηλητηριάσω», ανέφερε.

«Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης παρουσιάζουν ότι την εγκατέλειψα αλλά δεν υπάρχει παιδί εδώ. Η Ναταλία ήταν γυναίκα. Είχε περίοδο. Είχε δόντια ενήλικου ανθρώπου. Δεν ψήλωσε ποτέ ούτε έναν πόντο, που ακόμα και ένα παιδί νάνος ψηλώνει λίγο».

«Έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες. Οι γιατροί κατέληξαν πως έπασχε από σοβαρή ψυχολογική ασθένεια που παθαίνουν μόνο οι ενήλικες», είπε.

«Πηδούσε από το αυτοκίνητο, έριχνε αίμα στους καθρέφτες, έκανε πράγματα που δεν κάνει ένα παιδί» συνέχισε.

«Την έκανα μπάνιο και παρατήρησα ότι είχε πλήρη ηβική τρίχα. Ήμουν τόσο συγκλονισμένη. Ήταν προφανές ότι δεν ήταν παιδί», πρόσθεσε.

Ακόμη, ανέφερε πως απέφευγε να παίζει με κούκλες και παιχνίδια και λίγο καιρό μετά χρησιμοποιούσε περίπλοκο λεξιλόγιο που δεν ήταν για ένα παιδί 7 χρονών.