Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια

Ινδία: Κοριτσάκι γεννήθηκε με 4 πόδια και 3 χέρια

Προσοχή σκληρές εικόνες

Μια σοκαριστική περίπτωση γέννας, συνέβη στην Ινδία αφού μωρό γεννήθηκε με τέσσερα πόδια και τρία χέρια.  Ωστόσο το δίδυμο αδελφάκι της γεννήθηκε κανονικά.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η μητέρα Raju, 24 ετών, πιστεύεται από τους γιατρούς ότι δεν είχε υποβληθεί σε υπερηχογράφημα, καθώς στη μήτρα της φαίνεται να κυοφορούσε τρίδυμα.

Η νεαρή μητέρα έφερε τελικά στον κόσμο δίδυμα, ένα αγόρι και ένα κορίτσι. Και ενώ το αγόρι γεννήθηκε υγιές, το κορίτσι είχε κάποια παραπάνω άκρα στο στήθος και την κοιλιά του.

Οι γιατροί θεωρούν ότι μπορούν να απομακρυνθούν τα άκρα μέσω χειρουργικής επέμβασης.

Ο Δρ Rohitesh Meena, ο χειρουργός που παρέδωσε τα μωρά, δήλωσε: «Η Raju γέννησε με φυσιολογικό τοκετό τα δίδυμα.

Το αρσενικό παιδί είναι φυσιολογικό, αλλά το θηλυκό είναι περίπτωση συζευγμένων δίδυμων. Είχε μικρό πρόβλημα αναπνοής. Τη βάζουμε στην υποστήριξη οξυγόνου και τα ζωτικά της είναι σταθερά τώρα.

Θα την παραπέμψουμε σε ένα πιο προηγμένο νοσοκομείο στο Τζαϊπούρ για περαιτέρω θεραπεία και παιδιατρική επέμβαση. Η κατάσταση της μητέρας και του αγοριού είναι σταθερή».

Οι γονείς αγνοούσαν το γεγονός πως περιμένουν δίδυμα. «Δεν είχαν πάει για υπερηχογράφημα. Ανησυχούσαν μετά τη γέννηση του κοριτσιού», πρόσθεσε ο γιατρός.