8χρονος δεν άντεξε την κακοποιήση των γονιών του και πήδηξε στο κενό

8χρονος δεν άντεξε την κακοποιήση των γονιών του και πήδηξε στο κενό

Λίγο πριν πέσει στο κενό ακούστηκαν φρικτά πράγματα σύμφωνα με μαρτυρίες γειτόνων

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση για τον θάνατο ενός 8χρονου αγοριού από την Ουκρανία που αποφάσισε να πηδήξει στο κενό για να γλυτώσει την κακοποίηση των γονιών του.

Όπως αναφέρει η Daily Mail, το αγοράκι, το όνομα του οποίου ήταν Άντον, πήδηξε από τον 9 όροφο, στις 23 Αυγούστου όταν γύρισε από το σχολείο στο σπίτι του.

Γείτονες του 8χρονου αναφέρουν πως λίγο πριν πηδήξει στο κενό, άκουσαν τους γονείς του να φωνάζουν και να του σκίζουν τα ρούχα, πριν τον χτυπήσουν.

Μια γειτόνισά που μένει ακριβώς από κάτω, είπε πως μετά την επίθεση τους ακούστηκε σιωπή και έπειτα τα γρήγορα βήματα του αγοριού

«Πέρασαν μερικά δευτερόλεπτα και έπειτα ακούστηκε αυτός ο τρομακτικός ήχος όταν ένα σώμα ακουμπάει το έδαφος.

Κοίταξα έξω από το παράθυρο της κουζίνας και είδα το αγόρι να βρίσκεται στο έδαφος. Κάλεσα ασθενοφόρο και την αστυνομία».

Ένα άλλος γείτονας αναφέρει: «Είδα την οικογένεια να πηγαίνει στο διαμέρισμα της. Δέκα λεπτά αργότερα το αγόρι ήταν στο έδαφος και οι γονείς του έτρεχαν στις σκάλες.

Έφτασε αμέσως βοήθεια ωστόσο το αγόρι ήταν ήδη νεκρό. Χτύπησε το κεφάλι του και έτσι πέθανε επί τόπου.

Η αστυνομία διεξάγει έρευνα κατά των γονιών για ανευθυνότητα στα γονεϊκά τους καθήκοντα».

Και οι δυο ομολόγησαν πως κακοποιούσαν τον γιο τους κάθε μέρα και εκείνος «πήδηξε από το παράθυρο γιατί δεν άντεξε άλλο την κακοποίηση τους».

Μετά από όλα αυτά δεν συνελήφθησαν και μάλιστα ξενοίκιασαν το διαμέρισμά τους και έφυγαν από την πόλη και τώρα αναζητούνται. Οι γονείς είναι αντιμέτωποι με 5ετη φυλάκιση αν καταδικαστούν.

Ο διευθυντής του σχολείου του Αντον είπε «Το αγόρι είχε μείνει πίσω στο σχολείο και στις τάξεις και οι γονείς του δεν έδειχναν κανένα ενδιαφέρον».

Η ψυχολόγος του σχολείο από την άλλη είπε πως ο «Άντον με είχε επισκεφτεί πολλές φορές αλλά δεν περίμενα αυτή την κατάληξη».