Γκρίζοι Λύκοι απειλούν για τον 16χρονο που κατέβασε την τουρκική σημαία

Γκρίζοι Λύκοι απειλούν για τον 16χρονο που κατέβασε την τουρκική σημαία

Δείτε το βίντεο από το περιστατικό που προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των Τούρκων

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει στα κατεχόμενα η κίνηση του 16χρονου Ελληνοκύπριου μαθητή να κατεβάσει την τουρκική σημαία από δημοτικό σχολείο στην κατεχόμενη Λύση. 

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sigmalive.com που επικαλείται κατοίκους που έδωσαν το «παρών» στον εκκλησιασμό στο Ναό της Παναγίας της Λύσης, Γκρίζοι Λύκοι απειλούν Θεούς και δαίμονες στα κατεχόμενα για τον 16χρονο, ενώ «κόκκινο πανί» για αυτούς είναι και οι Τουρκοκύπριοι, που βοήθησαν στο να πραγματοποιηθεί ο εκκλησιασμός.

Παράλληλα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι γίνεται προσπάθεια στοχοποίησης του 16χρονου από τους Γκρίζους Λύκους, κάτι που δυστυχώς φαίνεται να γίνεται και στις ελεύθερες περιοχές, ακόμα και σε δημοσιεύματα του έντυπου Τύπου.

100 μέτρα από την εκκλησία το δημοτικό σχολείο

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που συγκεντρώσαμε, όλα έγιναν μόλις 100 μέτρα από το Ναό της Παναγίας της Λύσης, όπου  εκεί βρίσκεται το δημοτικό σχολείο.

Σε ανύποπτη στιγμή ο 16χρονος διέφυγε της προσοχής των υπολοίπων 2000 Λυσιωτών που έδιναν το παρών τους στον εκκλησιασμό και κατευθύνθηκε στο δημοτικό σχολείο, όπου εκεί προχώρησε σε υποστολή της τουρκικής σημαίας.

 

Παρακαλούμε περιμένετε ...