Αυτοκτόνησε όταν κυκλοφόρησε βίντεο που έκανε σεξ με τον πρώην σύντροφο της πάνω σε τάφο

Αυτοκτόνησε όταν κυκλοφόρησε βίντεο που έκανε σεξ με τον πρώην σύντροφο της πάνω σε τάφο

Το βίντεο είχε τραβήξει ένας περαστικός

Συγκλονίζει η ιστορία μιας νεαρής μητέρας από την Βρετανία, όταν κυκλοφόρησε στα social media ένα βίντεο με εκείνη και τον πρώην σύντροφο της.

Η Χάλει Μπαρόους, ένιωθε απαρηγόρητη όταν ένα βίντεο που την έδειχνε να κάνει σεξ με τον πρώην σύντροφο της σε έναν τάφο κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Το βίντεο τράβηξε και κυκλοφόρησε ένας περαστικός, τον περσινό Ιούνιο και το είδαν περίπου 35.000 θεατές.

Η γυναίκα βρέθηκε κρεμασμένη τον περασμένο Μάρτιο, από τον επί πολλά χρόνια σύντροφο της αφού είχαν απολαύσει την απογευματινή τους βόλτα.

Είχε πάρει δυο φορές υπερβολική δόση και «πάλευε» με την κατάθλιψη. Ο πρώην σύντροφος της και πατέρας του παιδιού της ισχυρίζεται πως το βίντεο την οδήγησε στην αυτοκτονία.

Ο πρώην σύντροφος της είπε «Προσπαθούσε να το ξεχάσει, ενώ έκλεισε για λίγο τα social media.

Δεν είμαι σίγουρος αν αυτό έπαιξε ρόλο στην αυτοκτονία της. Είχε πολλούς φίλους και ξαδέρφια και ήταν χαρούμενη, ωστόσο σίγουρα υπήρχαν πράγματα που μου έκρυβε.

Ήταν δυνατός χαρακτήρας αλλά σίγουρα αυτό που έγινε την επηρέασε.»

«Σηκώθηκα και πήγα στη δουλειά, της τηλεφωνούσα αλλά δεν απαντούσε. Δεν την ενόχλησα άλλο όταν γύρισα από την δουλειά πήγα πάνω και την βρήκα νεκρή. Δεν είχε κάποια περίεργη συμπεριφορά πριν από αυτό και είχε πολλά σχέδια» συνέχισε.

Η αστυνομία βρήκε άδεια μπουκάλια από κρασί στο δωμάτιο ενώ τα τεστ έδειξαν πως είχε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες.

Το 2009 είχε πάρει υπερβολική δόση αλλά και τον Απρίλιο πριν δημοσιευτεί το βίντεο, γεγονός που η οικογένεια της δεν γνώριζε.

Η μητέρα της είπε πως είχε κλείσει οικογενειακές διακοπές, ενώ ο πρώην σύντροφος της είπε πως το προηγούμενο βράδυ της αυτοκτονίας είχαν έναν μικρό καυγά και κοιμήθηκε στον καναπέ.

Η αστυνομία δεν βρήκε κάτι ύποπτο και έτσι έκλεισε την υπόθεση.