Tης έκλεισε τα μάτια σε σεξουαλικά παιχνίδια και της κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό

Tης έκλεισε τα μάτια σε σεξουαλικά παιχνίδια και της κάρφωσε το μαχαίρι στο λαιμό

Της είπε ότι είχε ένα δώρο και ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση

Σκηνές που θυμίζουν την ταινία, «Βασικό Ένστικτο» εκτυλίχθηκαν στη Μεγάλη Βρετανία τον περασμένο Οκτώβριο.

Ένας άνδρας ο Σον Μέι μαχαίρωσε τη σύζυγο του Λάουρα στο λαιμό και στη συνέχεια προσπάθησε να αυτοκτονήσει καρφώνοντας το μαχαίρι στο στομάχι του.

Συγκεκριμένα ο Σον, κατά την διάρκεια διάφορων σεξουαλικών παιχνιδιών, της έδεσε τα μάτια με μια πετσέτα και της είπε πως έχει μια έκπληξη. Εκείνος κατέβηκε κάτω και πήρε ένα κουζινομάχαιρο.

Ξάπλωσε δίπλα της και μετρούσε αντίστροφα από το 10 μέχρι το 0. Το κινητό της γυναίκας χτύπησε το κινητό αλλά το άφησαν και συνέχισε το μέτρημα.

Η γυναίκα αγχώθηκε και τον ρώτησε τι συμβαίνει, ωστόσο εκείνος προσπαθούσε να την ηρεμήσει. Ξαφνικά ένιωσε κάτι παγωμένο να της χαϊδεύει τον ώμο.

Ο άντρας τότε την μαχαίρωσε στο λαιμό χωρίς όμως να της κόψει αρτηρίες. Αμέσως μετά την ενημέρωσε ότι απολύθηκε την προηγούμενη μέρα και δεν ήξερε πώς θα πλήρωναν την υποθήκη του σπιτιού τους ενώ της αποκάλυψε ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει και εκείνος.

Λίγο αργότερα, έστρεψε το μαχαίρι στο στομάχι του και οι δυο έζησαν ενώ πριν λίγες μέρες ξεκίνησε και η δίκη του Σον Μέι. Το δικαστήριο ακούγοντας τα όσα συνέβαιναν έκανε λόγο για μία αναπάντεχη επίθεση που συνέβη το πρωινό του περασμένου Οκτωβρίου. Η δίκη τους συνεχίζεται.