Mητέρα πουλούσε βίντεο στο διαδίκτυο με τον βιασμό των παιδιών της

Mητέρα πουλούσε βίντεο στο διαδίκτυο με τον βιασμό των παιδιών της

Κακοποιούσε σεξουαλικά τον 4χρονο γιο της και την 16 μηνών κόρη της

Σε κάθειρξη 12 ετών καταδικάστηκε 30χρονη μετά την σεξουαλική κακοποίηση των ανήλικων παιδιών της, πουλώντας το περιεχόμενο των πράξεων της στο διαδίκτυο.

Σύμφωνα με την Daily Mail, πρόκειται για την Τζόντι Λιτλ, η οποία διάπραξε τα αρρωστημένες πράξεις της στο σπίτι της στα κατεχόμενα της Κύπρου. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η 30χρονη είχε συλληφθεί τον προηγούμενο Ιουνίου, όταν η Βρετανική Αστυνομία διαβίβασε την πληροφορία στην Αστυνομία του ψευδοκράτους. Μάλιστα, κατά τη σύλληψή της ανακάλυψαν, ότι είχε λήξει η βίζα της και επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο, για να έρθει αντιμέτωπη με τη δικαιοσύνη.

Σύμφωνα με τη hurriyetdailynews, μια ανώνυμη πηγή στο Ηνωμένο Βασίλειο ειδοποίησε τις «Αρχές» των κατεχομένων, ότι η 30χρονη παρενοχλούσε σεξουαλικά τον 4χρονο γιο της και την 16 μηνών κόρη της, πουλώντας live βίντεο σεξουαλικού περιεχομένου στο διαδίκτυο. Η Λιτλ καταδικάστηκε μετά την παραδοχή σε ένα κατάλογο από κατηγορίες που αφορούσαν σεξουαλική κακοποίηση.

Στο δικαστήριο παραδέχθηκε, ότι είχε σεξουαλική δραστηριότητα με τον γιο της κάτω των 13 ετών, με τις τρεις κατηγορίες να αφορούν διανομή άσεμνων φωτογραφιών παιδιού και προσφορά βίντεο με σεξουαλική κακοποίηση παιδιών. Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο «το κίνητρο της 30χρονης ήταν τα λεφτά. Τα εγκλήματά της είναι αποτρόπαια και είναι από τα παραδείγματα, τα οποία δείχνουν, ότι επιδεινώνεται η σεξουαλική κακοποίηση παιδιών στο διαδίκτυο».