Γονείς κρατούσαν φυλακισμένη την κόρη τους στο σπίτι για 10 χρόνια

Γονείς κρατούσαν φυλακισμένη την κόρη τους στο σπίτι για 10 χρόνια

Οι γονείς της συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση

Μια απίστευτη ιστορία συνέβη στο Κέντ στη Μεγάλη Βρετανία, όπου οι γονείς κρατούσαν για τουλάχιστον 10 χρόνια αιχμάλωτη τη κόρη τους.

Μάλιστα αν ένας γείτονας τους δεν είχε κάνει καταγγελία ίσως η 19χρονη να μην είχε δει ξανά το φως του ήλιου.

Όπως αναφέρουν τα διεθνή Μέσα, το κορίτσι έχει ειδικές ανάγκες και έμεινε εγκλωβισμένη από τα 9 της, μέχρι τότε πήγαινε κανονικά σχολείο όμως και είχε κανονική ζωή.

Ξαφνικά οι γείτονες έχασαν κάθε ίχνος της. Οι γονείς της αποφάσισαν να την κρατήσουν φυλακισμένη και της παρείχαν διδασκαλία κατ' οίκον από τα 9 της χρόνια.

«Το κορίτσι ήταν σε σύγχυση όταν το βρήκαν». Όπως αναφέρει πηγή στη βρετανική Sun «το κορίτσι ήταν σε σύγχυση όταν το βρήκαν και οδηγήθηκε σε μονάδα φροντίδας ώστε να λάβει ψυχική και σωματική βοήθεια.

Ωστόσο, υπάρχουν πολλά ερωτήματα για το πώς συνέβη αυτό. Είναι δύσκολο να γίνει αντιληπτό πώς έγινε. Το κορίτσι δεν έχει πάει σε παθολόγο ή σε οδοντίατρο για τόσα χρόνια. Οι παιδαγωγικές αρχές και οι κοινωνικές υπηρεσίες έχασαν τα ίχνη της».

Οι γονείς της συνελήφθησαν και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με εγγύηση ενώ η έρευνα είναι σε εξέλιξη. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό τι κρύβεται πίσω από την αιχμαλωσία της έφηβης.