Σχολική φύλακας χαϊδευόταν γυμνή και τραβούσε πρόστυχο βίντεο ενώ δούλευε

Σχολική φύλακας χαϊδευόταν γυμνή και τραβούσε πρόστυχο βίντεο ενώ δούλευε

Η γυναίκα ουρούσε και έλεγε βρώμικες λέξεις

Σοκαριστικό είναι ένα βίντεο που δείχνει μια σχολική φύλακα να τραβάει ένα πρόστυχο βίντεο την ώρα της εργασίας της σε σχολείο στη Φλόριντα.

Η γυναίκα όταν το βίντεο είδε το φως της δημοσιότητας απολύθηκε ενώ προκλήθηκε σάλος με την αποκάλυψη της είδησης.

Η σχολική φύλακας μπήκε στην τουαλέτα σχολικής Ακαδημίας Imagine Kissimmee Charter και άρχισε να βγάζει το πρόστυχο βίντεο.

Στο βίντεο εμφανίζεται ολόγυμνη, χαϊδεύεται σεξουαλικά σε διάφορα σημεία του σώματος της, ουρεί και μιλάει βρώμικα στον αποδέκτη του βίντεο, που όπως αναφέρει η ίδια είναι ο σύζυγος της.

Το βίντεο εντοπίστηκε στο κινητό της τηλέφωνο από την αστυνομία όταν ξεκίνησε έρευνα για ένα εσωτερικό θέμα ανάμεσα σε εκείνη και το σύζυγο της.

Η γυναίκα υποστήριξε ότι το ερασιτεχνικό σεξουαλικό βίντεο γυρίστηκε κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού της διαλείμματος και ήταν κλειδωμένη στην τουαλέτα ώστε να μην μπορεί να μπει κανείς.

Ωστόσο, η αστυνομία βρήκε ανάρμοστη την συμπεριφορά της καθώς στο συγκεκριμένο σχολείο φοιτούν πάνω από 770 μαθητές από το νηπιαγωγείο μέχρι και την όγδοη τάξη.

Η γυναίκα είπε πως δεν κατάλαβε ότι παραβίαζε πολιτικές και «ανησυχούσε περισσότερο για το ότι θα επέστρεφε στο σπίτι» , ισχυριζόμενη ότι «εξαναγκάστηκε από το σύζυγό της», ο οποίος απαίτησε πρόστυχα βίντεο και εικόνες από εκείνη κάτι που υποστήριξε πως συνέβαινε χρόνια.

Η ίδια δήλωσε ότι έχει μετανιώσει για τις πράξεις της και ξέρει ότι ήταν λάθος αλλά δεν πίστευε ότι έπρεπε να απολυθεί.

«Η αποστολή του υλικού δεν επηρέασε την ικανότητα να εκτελώ τη δουλειά μου και είναι επιτακτικό να σημειώσω ότι κανείς δεν τραυματίστηκε εξαιτίας των ενεργειών μου», γράφει σε υπόμνημα στον αναπληρωτή επικεφαλής του τμήματος.