ΗΠΑ: Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» σκότωσε τρεις άνδρες με ενέσεις ναρκωτικών

ΗΠΑ: Ιερόδουλη «μαύρη χήρα» σκότωσε τρεις άνδρες με ενέσεις ναρκωτικών

Ο προαγωγός της ήθελε να κόψει κομμάτια το τρίτο θύμα, γνωστό σεφ, και να εξαφανίσει κάθε ίχνος του

Μια όμορφη γυναίκα, ένας προαγωγός και μεγάλες δόσεις ναρκωτικών. Δημιούργησαν μια επιχείρηση, ωστόσο κάτι άρχισε να πηγαίνει λάθος.

Δυο άνδρες βρέθηκαν νεκροί και προκάλεσαν την έρευνα της αστυνομίας, ενώ πλησίαζαν να μπούνε στο αρχείο οι υποθέσεις τους λόγω έλλειψης στοιχείων συνέβη ένα μοιραίο περιστατικό. Ένας ακόμη άνδρας γνωστός σεφ κεντρικού εστιατορίου στο Κουίνς των Ηνωμένων Πολιτειών βρέθηκε νεκρός.

Η 41χρονη ιερόδουλη Αντζελίνα Μπαρίνι και ο προαγωγός της είχαν στήσει μία επιχείρηση προκειμένου να αποσπούν μεγάλα ποσά από επιφανείς πολίτες. Σεξ, ναρκωτικά και διασκέδαση, τους έφερναν πολλά κέρδη.

Όμως η 41χρονη δεν υπολόγισε καλά τις δόσεις. Οι τρεις άνδρες πέθαναν από υπερβολική δόση και εγκαταλείφθηκαν.

Ο Αντρέα Τζαμπερόνι, σεφ του εστιατορίου Cipriani Dolci, ήταν το τελευταίο θύμα της «μαύρης χήρας».

Η γυναίκα υποστήριξε πως δεν το έκανε εκείνη αλλά ο προαγωγός της, μετά άλλαξε την κατάθεση της και είπε πως το έκανε εκείνη αλλά με δική του εντολή. Πρόσθεσε μάλιστα πως ο προαγωγός της ήθελε και να πάει στο δωμάτιο που ήταν νεκρός ο σεφ, να τον κόψει σε κομμάτια και να τον εξαφανίσει.

Η γυναίκα αντιμετωπίζει κατηγορίες για προμελετημένο σχέδιο δολοφονίας τριών ανδρών. Ο φάκελος της υπόθεσης είναι ακόμη ανοιχτός, καθώς προκύπτουν στοιχεία τόσο από την έρευνα όσο και από τις καταθέσεις των μαρτύρων και των πρωταγωνιστών.