Η απρέπεια του Μπόρις Τζόνσον και η αμηχανία του Εμμανουέλ Μακρόν

Η απρέπεια του Μπόρις Τζόνσον και η αμηχανία του Εμμανουέλ Μακρόν

Η φωτογραφία με το πόδι του Βρετανού πρωθυπουργού πανω στο τραπεζάκι που έκανε τον γύρο του κόσμου

Ο Πρωθυπουργός της Βρετανίας, Μπόρις Τζόνσον, δεν φημίζεται για τους τρόπους του και το απέδειξε και σήμερα κατά τη συνάντησή του με τον Πρόεδρο της Γαλλίας, Εμμανουέλ Μακρόν, στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Το βασικό θέμα συζήτησης μεταξύ των δύο ηγετών ήταν φυσικά το Brexit, καθώς η καταληκτική ημερομηνία (31 Οκτωβρίου) για τους Βρετανούς πλησιάζει. Μετά τις τυπικές φωτογραφίες υποδοχής, οι δύο άνδρες πέρασαν σε ένα από τα σαλόνια του προεδρικού μεγάρου, όπως αναφέρουν οι Times.

Ο Εμμανουέλ Μακρόν κάθισε στον καναπέ και ο επίσημος καλεσμένος του απέναντι, σε μία πολυθρόνα και συνέχισαν να συνομιλούν μπροστά στους φωτορεπόρτερ που κάλυπταν τη συνάντηση. Ο Μπόρις Τζόνσον μάλιστα κάποια στιγμή ένιωσε τόσο άνεταμ που έβαλε το πόδι του επάνω στο τραπεζάκι του σαλονιού, ενώ ο Γάλλος Πρόεδρος φαινόταν αμήχανος και προσπαθούσε να κοιτάζει αλλού, εμφανώς ενοχλημένος από την απρεπή συμπεριφορά του καλεσμένου του.

Ο Μπόρις Τζόνσον έμεινε σε αυτή τη στάση για λίγα λεπτά, κοιτάζοντας μάλιστα τους φωτογράφους. Η εικόνα δόθηκε στη δημοσιότητα από τη Γαλλική Προεδρία και μεταδόθηκε σε όλο τον κόσμο.

1
σχόλιο
  1. avatar Β. Σταυρινουδης

    Ο Μπόρις η Αγγλία ...

Παρακαλούμε περιμένετε ...