Sun: Νέα στοιχεία στην υπόθεση του «ομαδικού βιασμού» της 19χρονης Βρετανίδας

Sun: Νέα στοιχεία στην υπόθεση του «ομαδικού βιασμού» της 19χρονης Βρετανίδας

Το μήνυμά στο κινητό που δημοσιεύει η εφημερίδα

Λίγο πριν παρουσιαστεί ενώπιον δικαστηρίου η 19χρονη Βρετανίδα, ένα νέο επεισόδιο στην υπόθεση του φερόμενου «ομαδικού βιασμού» προκαλεί ερωτηματικά, μετά από τη «διαρροή» μηνύματος sms στη βρετανική Sun. Παράλληλα, νεότερο δημοσίευμα θέτει κάποια ερωτήματα σε σχέση με τους χειρισμούς της Αστυνομίας στην Κύπρο σύμφωνα με το sigmalive.

Συγκεκριμένα, κάνει αναφορά σε κάποιες αντιφάσεις στις καταθέσεις των 12 Ισραηλινών, οι οποίοι πλέον είναι ελεύθεροι και γύρισαν στη χώρα τους. Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το οποίο επικαλείται αστυνομικές πηγές, στις ιατρικές εξετάσεις δύο εκ των Ισραηλινών εντοπίστηκαν «ύποπτες γρατσουνιές» και μώλωπες στην πλάτη και το στήθος τους και έμοιαζαν σαν να ήταν σε πάλη. Σύμφωνα πάντα με τη Sun ανέφεραν στους ανακριτές ότι δέχτηκαν επίθεση στο ξενοδοχείο από φίλους της 19χρονη, όμως ο διευθυντής του ξενοδοχείου είπε στη Sun ότι δεν έγινε κάποιος καυγάς εκεί.

Επίσης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το δημοσίευμα, μετά τις πρώτες του καταθέσεις ο πρώην βασικός ύποπτος για τον βιασμό είχε αλλάξει την ιστορία του. Ένας άλλος Ισραηλινός θυμάται ότι είχε συναντήσει πέντε από τους φίλους της, οι οποίοι πήγαιναν προς το δωμάτιο 30 λεπτά πριν την υποτιθέμενη ώρα του βιασμού, αναφέρει η Sun.

Μάλιστα, στο δημοσίευμα γίνεται αναφορά σε μια συζήτηση έξω από το δωμάτιο. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τη Sun,  όταν ρωτήθηκε ο πρώην βασικός ύποπτος ποια ήταν τα σχέδια του, φέρεται να απάντησε ότι το κορίτσι θα ερχόταν στο δωμάτιο για ένα «όργιο». Όταν οι άλλοι τέσσερις φίλοι του γέλασαν, αυτός φέρεται να είπε «όλοι θα κάνουν σεξ μαζί της».

Το δημοσίευμα επικαλείται πηγή, η οποία φέρεται να είπε: Πείραζαν τα κορίτσια γύρω από την πισίνα φωνάζοντας ο ένας στον άλλον ότι «όλες οι Βρετανίδες είναι π@@@ς».

Να θυμίσουμε ότι τη Δευτέρα (5/8) ένας προσωπικός φίλος της 19χρονης είπε στη Sun ότι η νεαρή Βρετανίδα ισχυρίστηκε ότι οι Κύπριοι αστυνομικοί την εξανάγκασαν να αποσύρει την καταγγελία της.

Μάλιστα, ο φίλος της ανέφερε ότι δεν της επέτρεψαν να καλέσει δικηγόρο και πως αν δεν απέσυρε τις αγωγές, θα προχωρούσαν σε συλλήψεις των φίλων της, όπως τουλάχιστον του έγραψε σε μηνύματα.

Μάλιστα, δημοσιοποίησε sms της Βρετανίδας, η οποία έγραψε χαρακτηριστικά: «Είναι τρελό, δεν με αφήνουν να μιλήσω σε κανέναν», «Ειλικρινά, με έκαναν να υπογράψω ψέματα» και «Νομίζουν ότι είναι συνωμοσία και απειλούν να βγάλουν διεθνές ένταλμα και να σας συλλάβουν όλους».