Στοιχημάτισε τη γυναίκα του, έχασε και άφησε να την βιάσουν ομαδικά

Στοιχημάτισε τη γυναίκα του, έχασε και άφησε να την βιάσουν ομαδικά

Έχασε στα χαρτιά και άφησε τον φίλο του και έναν συγγενή να ασελγήσουν στη σύζυγό του

Ένας Ινδός στοιχημάτισε τη σύζυγό του στα χαρτιά και αφού έχασε, άφησε τον φίλο του και έναν συγγενή του να βιάσουν ομαδικά την άτυχη γυναίκα, όπως μετέδωσε το NDTV.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το περιστατικό σημειώθηκε στο Τζουνπούρ της επαρχίας Ουτάρ Πραντές στην Ινδία. Όπως αναφέρεται, μετά τον βιασμό της η γυναίκα έφυγε από το σπίτι, χωρίς να καταγγείλει τότε το συμβάν και πήγε να μείνει στο σπίτι ενός θείου της.

Ωστόσο, ο σύζυγος της την ακολούθησε, παραδέχτηκε ότι ήταν λάθος του που την έβαλε στοίχημα και ζήτησε συγγνώμη. Η γυναίκα συμφώνησε να επιστρέψει στο σπίτι με το σύζυγό της μετά απ' αυτό. αφού άκουσε τη συγνώμη του.

Όπως ισχυρίστηκε όμως εκ των υστέρων, στον δρόμο για την επιστροφή στο σπίτι, ο σύζυγός της σταμάτησε το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν και οι δύο βιαστές της, οι οποίοι είχαν συνοδεύσει τον σύζυγό της στο σπίτι του θείου της και τους άφησε να την βιάσουν ξανά.

Η γυναίκα αυτή τη φορά κατήγγειλε το γεγονός στην Αστυνομία, η οποία προχώρησε στη σύλληψη του συζύγου της και των δύο βιαστών, ασκώντας σε βάρος τους κατηγορία για σύσταση και συμμορία.