Απήγαγαν, βίασαν και αποκεφάλισαν κοριτσάκι 3 ετών

Απήγαγαν, βίασαν και αποκεφάλισαν κοριτσάκι 3 ετών

Οι δύο δράστες συνελήφθησαν και ομολόγησαν το αποτρόπαιο έγκλημα

Ένα αποτρόπαιο έγκλημα με θύμα ένα κοριτσάκι ηλικίας μόλις 3 ετών, το οποίο απήχθη, βιάστηκε και αποκεφαλίστηκε από τους δράστες, διαπράχθηκε στην Ινδία.

Σύμφωνα με ινδικά μέσα ενημέρωσης, οι δράστες απήγαγαν το κορίτσι από αποβάθρα σιδηροδρομικού σταθμού στις 26 Ιουλίου. Το σώμα του παιδιού βρέθηκε το βράδυ της περασμένης Τρίτης κάτω από θάμνο, τυλιγμένο μέσα σε πλαστική σακούλα, σε περιοχή κοντά σε αστυνομικό τμήμα και σε απόσταση 4 χλμ. από τον σιδηροδρομικό σταθμό .

Για την υπόθεση έχουν ήδη συλληφθεί τρία άτομα, ενώ για τον εντοπισμό του κεφαλιού του παιδιού επιστρατεύτηκαν ειδικά εκπαιδευμένοι σκύλοι, χωρίς μέχρι στιγμής αποτέλεσμα. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή και ένας εκ των υπόπτων είναι ο σύντροφος της μητέρας του κοριτσιού. Μετά την εξαφάνιση της μικρής, η μητέρα της έκανε καταγγελία στην αστυνομία, ενημερώνοντας πως στο περιστατικό δεν αποκλείεται να εμπλέκεται και ο σύντροφός της.

Ο άνδρας μεταφέρθηκε στη φυλακή την Τρίτη και ο ρόλος του στον αποτρόπαιο φόνο του κοριτσιού διερευνάται. Οι Αρχές είδαν το οπτικό υλικό από το κύκλωμα ασφαλείας του σιδηροδρομικού σταθμού και αναγνώρισαν τους δύο βασικούς κατηγορούμενους, τους οποίους και συνέλαβαν. Η κατάθεση των δύο ανδρών προκαλεί σοκ και τρόμο, καθώς ομολόγησαν πως αποκεφάλισαν το 3χρονο κορίτσι, ενώ πριν το είχαν βιάσει και στραγγαλίσει.