Οι αποκαλύψες ενός Ισραηλινού για το περιεχόμενο των ερωτικών βίντεο με τη 19χρονη

Οι αποκαλύψες ενός Ισραηλινού για το περιεχόμενο των ερωτικών βίντεο με τη 19χρονη

Ο δικηγόρος της Βρετανίδας καταδίκασε τη διαρροή του οπτικού υλικού και των μηνυμάτων

Συνεχίζονται οι αποκαλύψεις σχετικά με την υπόθεση που απασχόλησε τις τελευταίες ημέρες την Κύπρο, και η οποία αφορά την ψευδή- όπως αποδείχθηκε- καταγγελία μίας 19χρονης ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού από 12 Ισραηλινούς στην Αγία Νάπα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του sigmalive.com, ένας από τους 12 που κατηγορήθηκαν από τη 19χρονη, ο Yisrael David, δήλωσε στις δημοσιογράφους μετά την άφιξη του στο Ισραήλ ότι η κοπέλα είχε δεχθεί να συνευρεθεί ερωτικά μαζί του, καθώς και με άλλους.

Ακολούθως δήλωσε στο Channel 12 ότι έχει μοιραστεί το βίντεο με την αστυνομία για να αποδείξει την αθωότητά του. Μάλιστα, προχώρησε σε αποκαλύψεις ότι στο εν λόγω βίντεο δεν φαίνεται πουθενά η 19χρονη να «φωνάζει για βοήθεια» ή δεν έδειχνε να υποφέρει. «Η αστυνομία έχει δει το βίντεο, στο οποίο φαινόταν η πόρτα ανοιχτή και αντί να φωνάζει για βοήθεια αυτή μας είπε να κλείσουμε την πόρτα. Μια γυναίκα που πέφτει θύμα βιασμού δεν θα το έλεγε αυτό. Ήμουν στο δωμάτιο εκείνο το απόγευμα και είχα δει και τους άλλους φίλους μου με αυτή τη γυναίκα. Είχαμε πάει στο δωμάτιό της και ήμασταν μαζί της εκείνο το απόγευμα. Έχετε δει το βίντεο. Ήμασταν οι τρεις στο δωμάτιο και υπήρχαν κι άλλοι έξω, οι οποίοι ήθελαν να μπουν μέσα. Μπήκαν μέσα και βγήκαν έξω. Δεν έκαναν τίποτα αλλά είχαν δει όλα όσα έγιναν μέσα στο δωμάτιο», συμπλήρωσε.

Εξάλλου, στην αντεπίθεση πέρασε ο δικηγόρος της 19χρονης Βρετανίδας, η οποία οδηγήθηκε την Τρίτη (30/7) ενώπιον επαρχιακού δικαστηρίου Αμμοχώστου για την ψευδή καταγγελία του ομαδικού βιασμού της.

Συγκεκριμένα, σε δηλώσεις του στη Sun, καταδίκασε τη διαρροή του επίμαχου βίντεο καθώς και των προσωπικών μηνυμάτων μεταξύ της 19χρονης και κάποιων εκ των 12 Ισραηλινών, αφού αποτελούν ζωτικής σημασίας τεκμήρια για τη συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, διερωτήθηκε ποιος ανέβασε το βίντεο και τα μηνύματα στο διαδίκτυο. «Αυτά υποτίθεται ότι ήταν προσωπικά μηνύματα αλλά ολόκληρος ο κόσμος τα έχει δει. Αυτό που με απασχολεί είναι ότι αυτό για το οποίο κατηγορείται η πελάτης μου είναι σοβαρό αλλά είναι πιο σοβαρό να διαρρέεις στο διαδίκτυο τέτοιο υλικό. Αυτά τα 12 αγόρια αντιμετωπίζονται ως ήρωες αλλά το ίντερνετ έχει κατακλυστεί με εικόνες και μηνύματα αυτής της νεαρής. Αυτό είναι πολύ πιο σοβαρό και κανείς δεν κάνει κάτι γι αυτό».