Εγκατέλειψε την 94χρονη μητέρα του σε καναπέ με τις ακαθαρσίες της για ένα μήνα

Εγκατέλειψε την 94χρονη μητέρα του σε καναπέ με τις ακαθαρσίες της για ένα μήνα

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση ηλικιωμένου και οδηγήθηκε στη φυλακή

Σε εμβρυακή στάση και πνιγμένη στις ίδιες της τις ακαθαρσίες βρέθηκε μία 94χρονη στη Φλόριντα. Εγκαταλελειμμένη πάνω σε έναν καναπέ για περισσότερο από έναν μήνα από τον ίδιο τον γιο της.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο 46χρονος Randall Caraway συνελήφθη για την εγκατάλειψη της μητέρας του για περισσότερο από έναν μήνα.

Ο Caraway δήλωσε πως δεν είχε πληρώσει το ενοίκιο ή τις βασικές παροχές του σπιτιού για πάνω από έναν χρόνο, παρότι εισέπραττε για λογαριασμό της μητέρας του 1250 δολάρια τον μήνα και άλλα 650 δικό του εισόδημα.

Ο 46χρονος παραδέχθηκε πως η ηλικιωμένη μητέρα του δεν είχε κάνει μπάνιο επί τέσσερις εβδομάδες. Με ευθύνη των αρχών μεταφέρθηκε στο ιατρικό κέντρο Bayonet Point Medical Center.

Μετά την εξέτασή της, οι γιατροί επισήμαναν πως είχε ακαθαρσίες που είχαν πλέον ενσωματωθεί στο δέρμα της και κατακλίσεις τέτοιου βαθμού που έδειχναν πως δεν είχε μετακινηθεί η πλυθεί επί τουλάχιστον ένα μήνα. Είχε μάλιστα και έναν βαθμό ακαμψίας, επειδή είχε μείνει τόσο μεγάλο διάστημα ακίνητη σε εμβρυακή στάση.

Σύμφωνα με την αναφορά της αστυνομίας ο καναπές στον οποίο καθόταν ήταν καλυμμένος με ακαθαρσίες ενώ στο σημείο που ακουμπούσε ο γοφός της είχε αρχίσει να ανοίγει τρύπα στο μαξιλάρι του καναπέ.

Ο 46χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για παραμέληση ηλικιωμένου και οδηγήθηκε στη φυλακή. Η εγγύηση ορίστηκε στα 10.000 δολάρια.