Συγκλονίζει βίντεο με την κόλαση φωτιάς μετά τη συντριβή αεροσκάφους στο Πακιστάν

Συγκλονίζει βίντεο με την κόλαση φωτιάς μετά τη συντριβή αεροσκάφους στο Πακιστάν

Δεκαεπτά νεκροί, δώδεκα τραυματίες, σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής απολογισμό

Συγκλονίζουν οι εικόνες που μεταδίδουν τοπικοι τηλεοπτικοί σταθμοί από το σημείο της συντριβής στρατιωτικού αεροπλάνου.

Δεκαεπτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και ακόμα δώδεκα τραυματίστηκαν όταν το αεροπλάνο έπεσε σε προάστιο της πόλης Ραβαλπίντι, στο Πακιστάν.

Νεκροί είναι δώδεκα πολίτες και τα πέντε μέλη του πληρώματος του αεροσκάφους.

Αμέσως μετά τη συντριβή, το κτίριο πάνω στο οποίο έπεσε το αεροσκάφος τυλίχτηκε στις φλόγες. Στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα και πυροσβεστικά οχήματα.

Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστά ούτε τα αίτια της συντριβής ούτε ο τύπος του αεροσκάφους.

Η Ραβαλπίντι αποκαλείται και πόλη - στρατώνας, όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ. Πρόκειται για την έδρα του αρχηγείου του πανίσχυρου στρατού του Πακιστάν. Η περιοχή αποκλείστηκε αμέσως από ισχυρές δυνάμεις ασφαλείας.

Το πιο πολύνεκρο δυστύχημα των τελευταίων ετών στην ασιατική χώρα ανάγεται στο 2010, όταν αεροσκάφος Airbus 321 της ιδιωτικής εταιρείας AirBlue, που εκτελούσε δρομολόγιο από το Καράτσι στο Ισλαμαμπάντ, συνετρίβη στους λόφους λίγο πριν προσγειωθεί στην πακιστανική πρωτεύουσα, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν και οι 152 άνθρωποι οι οποίοι επέβαιναν σ’ αυτό.Το πιο πρόσφατο πολύνεκρο αεροπορικό δυστύχημα στο Πακιστάν είχε σημειωθεί τον Δεκέμβριο του 2016, όταν αεροσκάφος της γραμμής του εθνικού αερομεταφορέα PIA συνετρίβη σε ορεινή βόρεια περιοχή καθώς εκτελούσε πτήση εσωτερικού, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους 47 άνθρωποι.

Παρακαλούμε περιμένετε ...