Σκότωσε τη γυναίκα του και πήγε τη σορό της στο νοσοκομειο

Σκότωσε τη γυναίκα του και πήγε τη σορό της στο νοσοκομειο

Βίντεο κάμερας ασφαλείας κατέγραψε τον δράστη να μπαίνει κουβαλώντας τη νεκρή στα χέρια

Βίντεο-ντοκουμέντο από τη στιγμή που ένας 21χρονος μπαίνει με την νεκρή γυναίκα του, την οποία είχε πυροβολήσει, στα χέρια στα επείγοντα νοσοκομείου στη Βραζιλία, κατέγραψε κάμερα ασφαλείας του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Στα πλάνα διακρίνεται ο Νάθαν Τσάβες Μαρτίνς να μπαίνει τρέχοντας στο χώρο της ρεσεψιόν των επειγόντων περιστατικών του νοσοκομείου έχοντας στην αγκαλιά του την 20χρονη σύζυγό του, Γκαμπριέλα Κουστόντιο Σίλβα. Ο 21χρονος προσπερνά τη ρεσεψιόν και πηγαίνει απευθείας στα ιατρεία.

Σχεδόν 15 δευτερόλεπτα αργότερα βγαίνει από το νοσοκομείο τραβώντας τα μαλλιά του και εξαφανίζεται. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 20χρονη ήταν θανάσιμα τραυματισμένη από πυροβολισμό στο στήθος και κατέληξε μετά από 20 λεπτά προσπάθειας των γιατρών να την κρατήσουν στη ζωή.

Όπως έγινε αργότερα γνωστό, το ζευγάρι βρισκόταν στο σπίτι της μητέρας του 20χρονου, η οποία όπως κατέθεσε στην Αστυνομία, άκουσε έναν πυροβολισμό από το δωμάτιο που βρισκόταν ο γιος της και η νύφη της, αλλά η ίδια δεν είδε τίποτα, ενώ όταν πήγε να δει τι συνέβη, το ζευγάρι είχε φύγει από το σπίτι. Ο Νάθαν Τσάβες Μαρτίνς έχει εξαφανισθεί και αναζητείται από τις αρχές.