Η νέα εφαρμογή που θα κάνει τα meetings λιγότερο βαρετά

Η νέα εφαρμογή που θα κάνει τα meetings λιγότερο βαρετά

Ο Gentry Underwood είναι ιδανικός στο ξεκίνημα μίας επιχείρησης

Το 2013 ο Gentry Underwood είχε ιδρύσει το Mailbox, μια εφαρμογή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για φορητές συσκευές, την οποία αγόρασε το Dropbox έναντι 100 εκατ. δολαρίων. Και το έκανε όταν το app ήταν μόλις 37 ημερών, θέλοντας να προλάβει την περαιτέρω και αλματώδη ανάπτυξή του.

Το νέο του project αφορά τα εταιρικά meetings και τον τρόπο με τον οποίο αυτά θα γίνουν λιγότερο βαρετά, γι’ αυτό και λάνσαρε το νέο του startup με εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης, το ολοκαίνουριο Navigator. Και δεν είναι καθόλου απίθανο να περάσει το δικό του, μιας και ο Underwood ξέρει καλά από ξεκινήματα επιχειρήσεων.

Όπως δήλωσε κατόπιν το Dropbox, μισό εκατομμύριο άνθρωποι περίμεναν στην ουρά για να δοκιμάσουν την εφαρμογή του Gentry κατά τη μέρα της εξαγοράς!

Αυτά βέβαια είναι σήμερα ιστορία, μια απίστευτη ιστορία εμπορικής επιτυχίας από αυτές που σπανίως γράφονται τόσο σύντομα και τόσο καθολικά. Τώρα, με την ίδια ομάδα που έφτιαξε το Mailbox, σκάρωσε μια νέα εφαρμογή που με αλγόριθμους μάθησης θα κάνει τα meetings λιγότερο βαρετά, φέρνοντας κοντά τους συμμετέχοντες ώστε να προαποφασίζουν για κοινές ερωτήσεις, προθεσμίες και τέτοια πεζά πράγματα.

«Ακολουθώντας το ρεύμα, κάποιοι από μας από την ομάδα … συνειδητοποιήσαμε πως έχουμε την ίδια φαγούρα, συνεχίζουμε να πιστεύουμε ότι το λογισμικό είναι γεμάτο από δυνατότητες για να μεταμορφωθεί η ομαδική δουλειά με τρόπο που δεν έχει δει ποτέ η ανθρωπότητα», είπε σε συνέντευξή του στο Medium, «κι έτσι αποφασίσαμε να δοκιμάσουμε ξανά».

Το Navigator είναι για την ώρα δωρεάν, καθώς παραμένει σε δοκιμαστικό στάδιο, σύντομα ωστόσο θα κυκλοφορήσει και την επαγγελματική έκδοσή του. «Μπορεί να μοιάζει παρατραβηγμένο να φαντάζεσαι πως θα μπορείς να δουλεύεις δίπλα σε ένα ‘‘ρομπότ’’, αλλά αυτό είναι με πολλούς τρόπους ο τέλειος συνεργάτης … είναι πάντα διαθέσιμος, μπορεί να κάνει πολλές συζητήσεις ταυτοχρόνως και είναι ιδανικός για να τρέχει τις ίδιες διαδικασίες με αποδοτικούς και αξιόπιστους τρόπους», είπε χαρακτηριστικά για ένα από τα νέα εγχειρήματα της Silicon Valley που περιμένει πώς και πώς η αγορά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...