Άνδρες δέχθηκαν επίθεση από διεμφυλικές γυναίκες

Άνδρες δέχθηκαν επίθεση από διεμφυλικές γυναίκες

Η αστυνομία της Ινδίας διεξάγει έρευνα για το περιστατικό του άγριου καβγά

Δυο άνδρες στην Ινδία δέχθηκαν επίθεση από διεμφυλικές γυναίκες χωρίς όμως προφανή λόγο. Στο βίντεο φαίνεται η ομάδα των διεμφυλικών γυναικών να επιτίθενται και να χτυπούν έναν άνδρα με ραβδιά και να πετάνε μια καρέκλα σε έναν άλλον που βρίσκεται μέσα σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια τσακωμού στην Ινδία.

Όπως αναφέρει το RT, η αστυνομία διεξάγει έρευνα για το περιστατικό. Σύμφωνα με τις Αρχές, το περιστατικό σημειώθηκε στην πόλη Karnal στη βορειοδυτική επαρχία Haryana στις 11 Ιουλίου, αλλά το βίντεο του διαπληκτισμού δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Στο βίντεο φαίνεται μία ομάδα διεμφυλικών γυναικών να επιτίθενται εναντίον του άνδρα κοντά σε ένα μαγαζί εστίασης. Δύο από τις επιτιθέμενες καταδίωξαν ένα λευκό αυτοκίνητο.

Η μία πέταξε μια καρέκλα στο όχημα και προσπάθησε να ανοίξει την πόρτα του. Ένα άλλο άτομο από την ομάδα χτύπησε τον οδηγό αρκετές φορές με κάτι που μοιάζει με μεγάλο ξύλινο μαδέρι, πριν ο άνδρας απομακρυνθεί.

Οι επιτιθέμενες συνέχισαν να ξυλοκοπούν τον άλλον άνδρα, ο οποίος είχε μείνει μπροστά από το εστιατόριο. Το θύμα φαίνεται στη συνέχεια να κάθεται στο έδαφος με ματωμένο το πρόσωπό του και σκισμένα ρούχα.

Δεν είναι ξεκάθαρο τι προκάλεσε τον καυγά. Η ινδική αστυνομία διεξάγει έρευνα μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο.

Παρακαλούμε περιμένετε ...