Έγκλημα πάθους συγκλονίζει την Κύπρο

Έγκλημα πάθους συγκλονίζει την Κύπρο

Δράστης 35χρονος ο οποίος σκότωσε την 26χρονη σύντροφό του και αυτοκτόνησε

Συγκλονίζει την Κύπρο η νέα τραγωδία που εξελίχθηκε τα ξημερώματα του Σαββάτου στη Λεμεσό, όπου 35χρονος πυροβόλησε εξ επαφής με κυνηγετικό όπλο την 26χρονη πρώην σύντροφο του και στη συνέχεια έθεσε τέλος στη ζωή του.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της εφημερίδας «Φιλελεύθερος», τραγικό στοιχείο της υπόθεσης αποτελεί το γεγονός, πως η κοπέλα φέρεται να προσπάθησε να αποτρέψει τον 35χρονο, από το να θέσει τέρμα στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος επικοινώνησε με την 26χρονη και της εξέφρασε την πρόθεση του να αυτοκτονήσει. Η κοπέλα έσπευσε να τον αποτρέψει, αφού ειδοποίησε τους γονείς του, αλλά δεν τον πρόλαβε. Ο 35χρονος έστρεψε πάνω της το όπλο και στη συνέχεια έθεσε τέρμα στη ζωή του.

Το τι προηγήθηκε μεταξύ τους, παραμένει άγνωστο. Στις πρώτες του δηλώσεις στη σκηνή, ο υπεύθυνος του ΤΑΕ Λεμεσού, Ιωάννης Σωτηριάδης, ανέφερε πως «για λόγους που διερευνώνται, οι δύο νέοι φαίνεται ότι βρίσκονταν σε διάσταση και υπήρξε μεταξύ τους μία διαφωνία. Στη συνέχεια ο νεαρός την πυροβόλησε και μετά έθεσε τέρμα στη ζωή του». Η σκηνή έχει αποκλειστεί και οι έρευνες συνεχίζονται.

Η άτυχη 26χρονη αφήνει πίσω της ένα 6χρονο παιδάκι, από προηγούμενη σχέση της. H Aστυνομία συνεχίζει να διερευνά την υπόθεση.