Έπιασε στον αέρα κοριτσάκι που έπεσε από τον 2ο όροφο

Έπιασε στον αέρα κοριτσάκι που έπεσε από τον 2ο όροφο

Νεαρός μετανάστης βρέθηκε στο κατάλληλο σημείο την κατάλληλη στιγμή

Ένα συγκλονιστικό στιγμιότυπο με νεαρό να προλαβαίνει στον αέρα και να πιάνει ένα κοριτσάκι 2 ετών, που έπεσε από τον 2ο όροφο, πριν πέσει στο έδαφος, κατέγραψε κάμερα στην Τουρκία.

Το βίντεο τραβήχθηκε από κάμερα κλειστού κυκλώματος και δείχνει τη στιγμή όπου το κορίτσι πέφτει στα χέρια του 17χρονου Φεουζί Σαμπαάτ, ο οποίος πρόσεξε εκείνη τη στιγμή ότι η μικρή Ντόχα από τη Συρία ετοιμάζεται να πέσει από το παράθυρο του σπιτιού της στην Κωνσταντινούπολη, που βρίσκεται στο δεύτερο όροφο.

Ο 17χρονος που είναι μετανάστης από την Αλγερία και εργάζεται σε κατάστημα στον ίδιο δρόμο που έγινε το περιστατικό, έτρεξε ακριβώς από κάτω και έπιασε την 2 ετών Ντόχα, πρίν πέσει στο έδαφος και πάθει το παραμικρό. Όπως ανέφερε έπειτα, έκανε αυτό που έπρεπε προκειμένου να σώσει το κορίτσι: «Έκανα αυτό που ήταν απαραίτητο για την αγάπη του Αλλάχ» είπε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα ενημέρωσης, το κορίτσι πλησίασε το ανοιχτό παράθυρο, ενώ η μητέρα της βρίσκονταν στην κουζίνα και είχε ξεφύγει της προσοχής της.
Η οικογένεια της Ντόχα αποκάλεσε τον 17χρονο «πραγματικό ήρωα» δίνοντάς του 50 δολάρια ως δώρο, προκειμένου να δείξει την ευγνωμοσύνη της για τη διάσωση του παιδιού τους.