Ο Όζι απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του

Ο Όζι απαγόρευσε στον Τραμπ να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του

Μεγαλώνει η λίστα με τους καλλιτέχνες πουν δεν θέλουν να σχετίζεται η μουσική τους με τον αμερικανό πρόεδρο

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν στήνουν μπλόκο στον Ντόναλντ Τραμπ απαγορεύοντας στον Αμερικανό πρόεδρο να χρησιμοποιεί τα τραγούδια του.

Αφορμή στάθηκε ένα tweet του Τραμπ ο οποίος μίλησε περιφρονητικά για τους υποψήφιους του Δημοκρατικού Κόμματος για το 2020 που μπήκαν στο «Crazy Train» (τραγούδι του Όσμπορν).

Ο Όζι και η Σάρον Όσμπορν σε δήλωσή τους, που δημοσιεύθηκε στο Rolling Stone, διευκρινίζουν ότι σε καμία καμπάνια δεν μπορεί να χρησιμοποιείται η μουσική του χωρίς έγκριση.

«Με βάση τη μη εξουσιοδοτημένη χρήση του "Crazy Train" του Όζι Όσμπορν αποστέλλουμε προειδοποίηση στους υπεύθυνους της καμπάνιας του Τραμπ (ή οποιασδήποτε άλλης καμπάνιας) ότι απαγορεύεται να χρησιμοποιούν μουσική του Όζι Όσμπορν σε πολιτικές διαφημίσεις ή σε οποιεσδήποτε πολιτικές εκστρατείες. Η μουσική του Όζι δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κανένα σκοπό χωρίς έγκριση».

Εν τω μεταξύ, έχουμε μια πρόταση για τον κ. Τραμπ: ίσως πρέπει να απευθυνθεί σε μερικούς από τους μουσικούς φίλους του. Ίσως ο Kayne West (Gold Digger), ο Kid Rock (I Am the Bullgod) ή ο Ted Nugent (Stranglehold) θα επιτρέψουν τη χρήση της μουσικής τους» αναφέρουν.

Ο Όζι Όσμπορν δεν είναι ο πρώτος μουσικός που ζητάει από τον Ντόναλντ Τραμπ να σταματήσει να χρησιμοποιεί τη μουσική του.

Οι Queen διεμήνυσαν στον τότε υποψήφιο στις εκλογές του 2016 ότι δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει το «We Are The Champions». Οι Aerosmith, Everlast, Neil Young και R.E.M έχουν επίσης επικρίνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ για την επιλογή τραγουδιών τους για πολιτικές συγκεντρώσεις.