Φήμες για ξυλοδαρμό του γαμπρού του Ερντογάν γιατί απάτησε την κόρη του

Φήμες για ξυλοδαρμό του γαμπρού του Ερντογάν γιατί απάτησε την κόρη του

Δείτε φωτογραφίες της πέτρας του σκανδάλου

Τον γύρο των τουρκικών ΜΜΕ κάνει από την προηγούμενη βδομάδα η φήμη ότι ο γαμπρός του Ερντογάν και Υπουργός Οικονομικών Μπεράτ Αλμπαϊράκ απάτησε την γυναίκα του Έρσα Αλμπαϊράκ (κόρη Ερντογάν) με Τουρκάλλα μοντέλο, πρώην Μiss Τουρκία σύμφωνα με το sigmalive.

Κυκλοφορεί, μάλιστα, και φωτογραφία του Αλμπαϊράκ που φαίνεται να έχει μαυρισμένο μάτι, και σύμφωνα με το όσα ισχυρίζονται Τούρκοι δημοσιογράφοι, ξυλοκοπήθηκε στο κότερό του και ακολούθως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Το συγκεκριμένο σκάνδαλο συγκλόνισε την Τουρκία λίγες ώρες πριν ανοίξουν οι κρίσιμες κάλπες των επαναληπτικών δημοτικών εκλογών στην Κωνσταντινούπολη.

Πάντως, το περασμένο Σάββατο ο Μπεράτ Αλμπαϊράκ ανέβασε στο διαδίκτυο μια φωτογραφία του με την οικογένειά του, προκειμένου να απαντήσει στις εν λόγω φήμες για εξωσυζυγική σχέση.

φωτογραφία  που κοινοποιήθηκε και το πρακτορείο Anadolu, τον δείχνει με τον γιο, την κόρη του Berat και την Έρσα Αλμπαϊράκ.

«Η καλλιτέχνιδα της οικογένειάς μας, πνευματώδης και αφελής, η  Mahinur μας, αποφοίτησε από το δημοτικό σχολείο. Η οικογένεια απαιτεί αγάπη, πίστη και συμπόνια. Μια εικόνα μιας ευτυχισμένης οικογένειας δίνει πόνο σε εκείνους που δεν το γνωρίζουν αυτό», αναφέρει στην ανάρτησή του.

Το  ABC ανέφερε ότι το μήνυμα του Αλμπαϊράκ ήταν μια απάντηση στις φήμες για σχέση του Τούρκου Υπουργού με το μοντέλο Özge Ulusoy.