Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής ταινίας του Τζέιμς Μποντ, Μπράιαν Μάρσαλ

Έφυγε από τη ζωή ο πρωταγωνιστής ταινίας του Τζέιμς Μποντ, Μπράιαν Μάρσαλ

Η είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε από τον ατζέντη του

Ο Μπράιαν Μάρσαλ, ο οποίος έγινε γνωστός από τον ρόλο του διοικητή Τάλμποτ στην ταινία του Τζέιμς Μποντ «Ο κατάσκοπος που μ’ αγάπησε», έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών.

Η είδηση του θανάτου του ηθοποιού επιβεβαιώθηκε από την ατζέντη του Έστα Τσαρκχαμ, μέσω ανάρτησής της στον λογαριασμό της στο Twitter: «Είμαι πολύ λυπημένη που ο αγαπημένος μου φίλος Μπράιαν Μάρσαλ έφυγε. Ήταν ένας υπέροχος ηθοποιός και ανεκτίμητος φίλος».

Ο Μάρσαλ γεννήθηκε το 1938 στο Μπάτερσι του Λονδίνου. Ξεκίνησε την καριέρα του το 1960 και ο πρώτος του σημαντικός ρόλος ήταν στην ταινία Alfie στο πλάι του νεαρού αστέρα τότε Μάικλ Κέιν. Επόμενη ταινία στα highlights του το Long Good Friday όπου έκανε τον Σύμβουλο Χάρις.

Έπρεπε όμως να φτάσει το 1977 και ο διοικητής Τάλμποτ στην ταινία του Τζέιμς Μποντ για να βρει τη μεγάλη ευκαιρία και να την κεφαλαιοποιήσει. Κάτι που το πέτυχε με αρκετές συμμετοχές σε βρετανικές και αυστραλιανές παραγωγές.

Ήταν κυρίως δύο σαπουνόπερες της αυστραλιανής τηλεόρασης που του προσέφεραν τα προς το ζην στα επόμενα χρόνια της ζωή του, ενώ από τις αρχές του 2000 συνταξιοδοτήθηκε και αποστασιοποιήθηκε αρκετά.

Παρακαλούμε περιμένετε ...