Νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει «φως» στις τελευταίες στιγμές του Μάικλ Τζάκσον

Νέο ντοκιμαντέρ ρίχνει «φως» στις τελευταίες στιγμές του Μάικλ Τζάκσον

Δέκα χρόνια από τη μέρα που «έφυγε» ο βασιλιάς της ποπ

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τη μέρα που ο βασιλιάς της ποπ, Μάικλ Τζάκσον «έσβησε» κάνοντας φτωχότερη τη διεθνή μουσική σκηνή.

Ένα νέο ντοκιμαντέρ επιχειρεί να ρίξει φως στις τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή.

Με τίτλο «Killing Michael Jackson», το νέο ντοκιμαντέρ του «Discovery Networks» φέρνει στο φως λεπτομέρειες για την τελευταία μέρα του 50χρονου ποπ τραγουδιστή.

Στο ντοκιμαντέρ μιλούν τρεις ντετέκτιβ, οι Ορλάντο Μαρτίνεζ, Νταν Μάϊερς και Σκοτ Σμιθ, οι οποίοι συμμετείχαν στις έρευνες για τον θάνατο του ποπ σταρ. Επίσης, μιλάει και ο γιατρός Κόνραντ Μάρεϊ, ο οποίος πέρασε δύο χρόνια στη φυλακή κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από αμέλεια.

«Αυτό που ήταν περίεργο, κάτι στο οποίο είχα "σκαλώσει" ήταν το κρανίο του. Επειδή όποτε ήταν έξω από το κοινό φορούσε περούκα. Κοιτάζοντας το κρανίο του, η κορυφή του κεφαλιού του ήταν με σημάδια και δεν υπήρχαν σχεδόν καθόλου μαλλιά στα πλαϊνά. Ο ποπ σταρ είχε ένα φαλακρό έμπλαστρο στο κρανίο του που είχε "μαυρίσει" με ένα τατουάζ», αναφέρει ο αστυνομικός του Λος Άντζελες, Ντετέκτιβ Σκοτ Σμιθ, μιλώντας στη Mirror.

Όπως αναφέρεται στο ντοκιμαντέρ, το άχρωμο έμπλαστρο στο κεφάλι του οφειλόταν σε εγκαύματα που υπέστη σε ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια διαφημιστικών γυρισμάτων το 1984 όπου τα μαλλιά του πήραν φωτιά και υπέστη εγκαύματα δευτέρου και τρίτου βαθμού και έκτοτε εθίστηκε στα παυσίπονα. Ο τραγουδιστής στις δημόσιες εμφανίσεις του επέλεγε να καλύπτει το κεφάλι του με περούκες.

Η αυτοψία του που δημοσιεύθηκε αργότερα, επιβεβαίωνε ότι το σώμα του ποπ σταρ ήταν καλυμμένο με ουλές.

Δύο χειρουργικές ουλές πίσω από τα αυτιά του, δύο ακόμα στις δύο πλευρές των ρουθουνιών του, στη βάση του λαιμού του και στα χέρια του έκαναν τους γιατρούς να καταλήξουν στο συμπέρασμα ότι είναι αποτελέσματα των διαφόρων επεμβάσεων στις οποίες είχε υποβληθεί ο Μάικλ Τζάκσον.