Βρέθηκε νεκρός στην άκρη της γέφυρας γνωστός Youtuber

Βρέθηκε νεκρός στην άκρη της γέφυρας γνωστός Youtuber

O 29χρονος «Ετικά», όπως ήταν γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου, είχε εξαφανιστεί πριν μια εβδομάδα

Ένα από τα δημοφιλέστερα πρόσωπα του YouTube βρέθηκε νεκρό στην άκρη της γέφυρας του Μανχάταν, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου (22/6). Πρόκειται για τον 29χρονο «Ετικά», όπως ήταν γνωστός στον κόσμο του διαδικτύου.

Η είδηση του θανάτου του Ντέσμοντ Αμοφά επιβεβαιώθηκε από το αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Οι αρχές αναζητούσαν τον «Ετικά» από την προηγούμενη εβδομάδα.

Λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή του, ο YouTuber είχε «ανεβάσει» ένα βίντεο στο κανάλι του στο οποίο είχε αφήσει να εννοηθεί ότι θα εξαφανιζόταν και είχε προκαλέσει ανησυχία στην οικογένειά του.

«Λυπάμαι που πρόδωσα την εμπιστοσύνη σας, λυπάμαι που σας έδιωξα όλους», ενώ ανέφερε έμμεσα ότι σκέφτεται να αυτοκτονήσει. «Εκμεταλλεύτηκα πολλούς από εσάς, σας χειραγώγησα, σας είπα ψέματα. Δεν ξέρω τι με περιμένει από την άλλη πλευρά, αλλά είμαι έτοιμος να το αντιμετωπίσω», είχε γράψει στην περιγραφή τού βίντεο. «Όσο γνωρίζουμε, δεν υπάρχει ζωή μετά το θάνατο. Ο χρόνος μου τελειώνει τώρα, αλλά αν υπάρχει κάποιος τρόπος, θα σας στείλω όσες ευλογίες μπορώ από την άλλη πλευρά» ακούγεται να λέει ο 29χρονος «Ετικά» σε ένα από τα βίντεο του όπως αναμεταδίδουν τα ξένα μέσα.