Επταετή φυλάκιση σε εκατομμυριούχο που αποπλάνησε 15χρονη

Επταετή φυλάκιση σε εκατομμυριούχο που αποπλάνησε 15χρονη

Η μητέρα της «του ζήτησε να μάθει στην κόρη της να πιλοτάρει αεροπλάνο»

Από ομοσπονδιακό δικαστήριο των ΗΠΑ σε επταετή φυλάκιση καταδικάστηκε τη Δευτέρα ένας εκατομμυριούχος από το Νιου Τζέρσεϋ, καθώς κρίθηκε ένοχος για τις κατηγορίες της παιδικής πορνογραφίας και της πραγματοποίησης διακρατικού ταξιδιού με σκοπό τη συμμετοχή σε παράνομη σεξουαλική πράξη, καθώς συνευρέθη ερωτικά με μια 15χρονη σε ιδιωτικό αεροσκάφος εν ώρα πτήσης.

Ο CEO εταιρείας επενδύσεων, Στίβεν Μπράντλεϊ Μελ, έβαλε στις 20 Ιουλίου του 2017 το αεροσκάφος στον αυτόματο πιλότο, προκειμένου εκείνος να κάνει σεξ με την έφηβη, πετώντας από το Σόμερσετ στο Νιου Τζέρσι. Επιπλέον, στο κινητό του βρέθηκαν πολλές γυμνές φωτογραφίες της 15χρονης, με αποτέλεσμα να επιβαρυνθεί ακόμη περισσότερο η θέση του.

Ο Μελ φέρεται να ήρθε πρώτη φορά σε επαφή με το μικρό κορίτσι εκείνη τη χρονιά (το 2017), μέσω Snapchat. Όπως προέκυψε από την έρευνα των Αρχών, ο 53χρονος ήταν εκείνος που ώθησε τη 15χρονη να ξεκινήσει σεξουαλικό παιχνίδι μαζί του. Ωστόσο, μερίδιο ευθύνης για ό,τι συνέβη και σύμφωνα με την έκθεση του δικαστηρίου, έχει και η μητέρα της, η οποία «του ζήτησε να μάθει στην κόρη της να πιλοτάρει αεροπλάνο».

Η σεξουαλική σχέση των δύο συνεχίστηκε και τους επόμενους μήνες, ενώ σύμφωνα με το usatoday ο εκατομμυριούχος προμήθευε την έφηβη με χάπια αντισύλληψης, προκειμένου να αποφευχθεί κάποια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη.

Η παράνομη σχέση του 53χρονου με τη 15χρονη έγινε τελικά αντιληπτή, όπως και η πράξη του άνδρα από το Νιου Τζέρσεϊ να βάλει στον αυτόματο πιλότο το αεροσκάφος.